Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ: ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ “ΧΑΡΑΤΣΙ”


Και νέο χαστούκι της Ελληνικής δικαιοσύνης στο χαράτσι που έχει επιβάλει η κυβέρνηση,  μέσω των λογαριασμών  της ΔΕΗ.

Σε συνέχεια των αποφάσεων που λαμβάνονται από την Ελληνική Δικαιοσύνη ανα την επικράτεια σχετικά με το ΕΕΤΗΔΕ, έρχεται σήμερα 30/1/2012 απο τα δικαστήρια της Άμφισσας η απόφαση εκδίκασης του αιτήματος κατάθεσης ασφαλιστικών μέτρων προς την ΔΕΗ, των κατοίκων του Δήμου Δελφών.

Μπροστά στον Πρόεδρο του μονομελούς Πρωτοδικείου οι δικηγόροι κα Κασούτσα και κος Ταλαμάγκας από την μία πλευρά για λογαριασμό των κατοίκων και από την άλλη ο διάδικος που εκπροσωπούσε την ΔΕΗ, εξέθεσαν τα νομικά τους επιχειρήματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξε καμία ουσιαστική αντιδικία και όπως ήταν αναμενόμενο το δικαστήριο έκρινε θετικά το αίτημα των κατοίκων και όρισε ως δικάσιμο την 23η Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι αναστέλλονται τυχόν εντολές διακοπής ρεύματος της ΔΕΗ μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί το ζωηρό ενδιαφέρων που υπήρξε από πλευράς του κόσμου για την υπόθεση. Πολλοί ήταν αυτοί που αψηφώντας τα άσχημα καιρικά φαινόμενα  παραβρέθηκαν στα δικαστήρια, μεταξύ των οποίων και εκπρόσωποι του δημοτικού συμβουλίου, όπως οι κ.κ Καραχάλιος Απόστολος  και Δρακάκης Γεώργιος και ο εκπρόσωπος του τοπικού συμβουλίου κ. Κουφάλης Αθανάσιος.

Η ουσία είναι ότι καταγράφηκε άλλη μια θετική για τον κόσμο απόφαση και βάζει φρένο στην κρατική αναλγησία.




Δεν υπάρχουν σχόλια: