Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΠΑΛΙΟ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ!

Δεν πρόκειται για ανέκδοτο. Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας, χρειάστηκε να ασχοληθεί προσωπικά ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών με το μέλλον ενός παλαιού φωτοτυπικού μηχανήματος.
Και αντί κάποιος από την τεχνική υπηρεσία να αποφασίσει για το αν θα πρέπει να αποσυρθεί ή όχι το φωτοτυπικό, συστήνουν μία τριμελή επιτροπή από 3 δημοσίους υπαλλήλους, 2 εφοριακούς και έναν με πτυχίο μηχανολόγου ηλεκτρολόγου για να αποφασίσει για το μέλλον του μηχανήματος.

Μέσα στη δαιδαλώδη χαρτούρα τους ορίζουν μεγαλοπρεπώς ποιός από τους τρεις υπαλλήλους θα είναι πρόεδρος της επιτροπής αυτής και ποιός θα είναι γραμματέας.
Αποκορύφωμα όλων είναι πως διατάσσεται η επιτροπή αυτή να συνεδριάζει δίπλα ακριβώς από το φωτοτυπικό και μάλιστα για όσο χρόνο χρειαστεί ώσπου να ολοκληρώσουν το έργο τους, όπως αναφέρεται ρητά.
Αφού τελειώσουν τις συνεδριάσεις τους θα πρέπει να υποβάλλουν το πόρισμα τους στην Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τελών και Ειδικών Φορολογιών , ενημερώνοντας ταυτόχρονα και τη Διεύθυνση Οργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: