Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

“Το ξανθό γένος των Ρώσων που θα σώσει την Ελλάδα”. Ένα ωραίο παραμύθι, που η Ελλάδα το πλήρωνε πάντα με αίμα...

Στην διπλωματία και τη γεωπολιτική δεν υπάρχουν αιώνιες φιλίες και αδελφά έθνη....



διαβάστε όλο το άρθρο στην «μηχανή του χρόνου»

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι να τα δουν αυτοί όλοι που περιμένουν να μας σώσει ο Πούτιν.
Όλα για τα συμφέροντα γίνονται τα υπόλοιπα είναι παραμύθια της Χαλιμάς

Ανώνυμος είπε...

και να ηθελε να σε σωσει δεν γινεται αφού ως Ελληνες αυτοκαταστρεφομεθα
Στείλτε πολεμικό υλικο στην Ουκρανια αποκλειστε την Ρωσια από παντου και μετα περιμενετ να σας σωσει το ξανθο γενος !!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ''ΣΩΘΕΙ'' ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ?Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ,ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ,ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ραγιαδισμος από γενιά σε γενιά. Χωρίς προστάτη, για να μην το πούμε αλλιώς, δεν μπορούμε, είναι στο dna όλων των μεταπολεμικών κυβερνήσεων οι δυτικοί στους οποίους έχουμε δώσει Γη και ύδωρ μόνο τη κονομα τους και τα υπόλοιπα δήθεν αλληλεγγύη και τα σχετικά είναι για τα χαζούς λαούς.

Ανώνυμος είπε...

Μύρισε ΚΚΕ φίλε μου. Μην περιμένεις από τον Πούτιν. Έχει γλάρο

Ανώνυμος είπε...


Αυτό με τον Μητσοτάκη να στέλνει όπλα στην Ουκρανία, ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Αν με τους που θα περάσει αυτή η κρίση δεν διώξουν οι "σύμμαχοι" με τις κλωτσιές τους Τούρκους απο την Κύπρο και το Αιγαίο, ο Μητσοτάκης και η ομάδα πρέπει να περάσουν ... δικαστήριο, στο ευγενικότερο δυνατό, για αυτό το έγκλημα εναντίον της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού και να τους κατασχεθούν συμβολικά απο την αρχή οι περιουσίες μέχρι δέκατης γενιάς, αυτές που έφτιαξαν χωρίς να δουλέψουν ποτέ. Ξέρω ότι ακούγεται ηλίθιο ότι υπάρχει ελπίδα να διώξουν οι "σύμμαχοι" τους Τούρκους απο την Κύπρο και το Αιγαίο, αλλά για να μην λένε μερικοί ραγιάδες με καπστράνα ότι δεν μπορεί να έχει κάνει τις αρχηγικές του συμφωνίες με τους "συμμάχους". Θα φανεί και πού σύντομα. Η ζημιά που θα μας κάνουν οι Ρώσοι, αν δεν μας λυπηθούν, όταν θα ξανακάνουν ειρήνη και μπίζνες με τους Γερμανούς , τους Γάλλους κλπ συμμάχους, θα ισοδυναμεί με πολλαπλό έγκλημα, ξεκινώντας απο το ότι το ερχόμενο καλοκαίρι, οι Τούρκοι θα πλουτίζουν τουριστικά για να φτιάξουν και άλλα όπλα στα εθνικά τους εργοστάσια, ενώ εμείς θα ξεπουλάμε μετά την πολεμική μας βιομηχανία και τον κορμί μας (όσων έχει ακόμα πέραση) επειδή δήθεν τους χρωστάμε και δεν μπορούμε να ξεπληρώσουμε. Το γνωστό με τα μνημόνια και τους ειδικούς που αφού έχουμε ξεπουλήσει τα πάντα χρωστάμε διπλάσια απο πρίν να αρχίσουμε να κάνουμε ότι μας λένε για να ξεχρεώσουμε. Πόσο άλλο κράς τέστ να πρέπει να περάσει ένας λαός που πιστεύει ακόμα στοςυ καλούς συμμάχους; Όλοι τους μιά φάρα είναι όταν είναι η ώρα να προστατέψουν τις χώρες τους και τα συμφέροντά τους. Μόνο η Ελλάδα μέχρι σήμερα έχει χρήσιμους ηλίθιους για πολιτικούς για να κάνουν αυτοί τα παιχνίδια τους. Και πάλι φίλοι θα γίνουν, και πάλι θα κάνουν συμφωνίες μέσα στις οποίες θα πληρώνουν ο ένας τον άλλο με κοψίδια απο Ελλάδα, μέχρι να κρεμάσουμε σαν απλοί πολίτες μιά φουρνιά πολιτικών απο τις στήλες του Ολυμπίου Διός (μεταφορικά μιλώντας πάντα), ώστε οι επόμενοι που θα βάζουν στόχο να γίνουν ηγέτες μας με ή χωρίς πουλημένα ΜΜΕΕ (Μέσα Μαζικής Εγκεφαλικής Εξαθλίωσης), να ξέρουν τι τους περιμένει αν έχουν πονηρούς σκοπούς. Η τύχη ή όποιος άλλος μπορεί να λυπηθεί τους ηλίθιους, ας μας λυπηθεί όσο δεν ξυπνάμε.

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον έχουμε δημοκρατία. Όχι δημοκρατία του Πούτιν ούτε του Ερντογάν. Λέμε ελεύθερα την άποψη μας και κάνουμε την κριτική μας χωρίς να έρθει ένα αυτοκίνητο στο σπίτι για να μας συλλάβουν. Έτσι τα αισθήματα μας εκτονώνονται .... Και τρομάζω όταν τα φαντάσματα των μπολσεβίκων επαναστατήσουν...

Ανώνυμος είπε...

Εν τω μεταξυ, ο Ρωσος που ΘΑ μας σωσει και που θα στηριξει τους Ελληνες της Ουκρανιας, εχει σκοτωσει κιολας 12 Ελληνες. Ειδαμε και τις αντιδρασεις του στην μετατροπη της ΑΓΙΑΣΟΦΙΑΣ σε τζαμι κ.λ.π.