Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Την Οργή της εκφράζει η Τ.Ο. ΝΔ Δ.Ε. Δελφών και επιρρίπτει ευθύνες στους διοικητικά-υπηρεσιακά αρμοδίους, που δεν διεκδίκησαν από την Περιφέρεια τα δικαίως αναλογούντα κονδύλια γιά την Φωκίδα.

Οι θέσεις της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας για το Νοσοκομείο Άμφισσας και τα Κέντρα Υγείας Ιτέας και Λιδορικίου.

 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...



Δεν είμαστε "ματιασμένοι" στο Ν.Φωκίδας ....
Αυτοί που θέλουν (και έχουν επιτύχει μέχρι σήμερα ) την ποσοτική αλλά και ποιοτική πληθυσμιακή ερήμωση του Νομού , δεικνύονται καθημερινά στο πάνω μέρος του παρόντος blog.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΕ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΖΕΛΕ ...

Ανώνυμος είπε...

Στο Ορειβατικό Καταφύγιο 240.000€.
Στο Νοσοκομείο 'Αμφισσας 118.000€

Ζήτω οι Διοικούντες το Νοσοκομείο.
Ζήτω η Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ζήτω ο Αντιπεριφερειάρχης.
Ζήτω ο Βουλευτής.
Ζητώ κανέναν σοβαρό να ασχοληθεί με τα "ΚΟΙΝΑ" του Νομού Φωκίδος και μπράβο στην Τ.Ο. Ν.Δ. που μπορεί και βλέπει το πρόβλημα μας χωρίς "Κομματικό Πρίσμα".
Το συμφέρον του τόπου μας δεν συνάδει πάντοτε με το συμφέρον του Κόμματος.
Βλέπε την παραγκώνιση-κατάντια της Φωκίδος εξ' αιτίας των εκλογικών συμφερόντων και προτιμήσεων Μητσοτάκη-Μπακογιάννη στην εκλογική Περιφέρεια Ευρυτανίας και Φθιώτιδος.Αν δεν αναδείξουμε στην Πολιτική-Αυτοδιοίκηση σοβαρούς ανθρώπους θα ξενιτευτούμε από τον Τόπο μας.Σε Νταμάρια και Χαβούζες μόνον Μετανάστες και καιροσκόποι επιχειρηματίες θα μείνουν και όχι οι παλαιοί κάτοικοι που εξανδραποδίζονται από τα μικροσυμφέροντα κατσαπλίάδων επιχειρηματιών και Αμόρφωτων συμπλεγματικών Πολιτευτών.

Ανώνυμος είπε...

8.000.000  Ευρώ...καλά διαβάζετε.. για ξωκκλήσια και ..στασίδια πλείστα εξ αυτών στην περιφέρεια του Μπακογιάννη στο Καρπενήσι..
Δεξαμενή ψήφων βλέπεις η εκκλησία...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΩΡΕ ΑΥΤΟΥΣ ????

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή η περιφέρεια έδωσε το ίδιο ποσό σε νοσοκομείο σε περίοδο πανδημίας, με το ποσό που είχαν δώσει σε ιδιωτικό κήπο στους Δελφούς? Και φαινόταν σοβαρός ο πιτσιρικάς άρχων της περιφέρειας...!

Ανώνυμος είπε...

Αρε καημένη ΦΩΚΙΔΑ!!!!Η Διαμαρτυρία της Τ.Ο αποτελεί Έκπληξη. ΜΠΡΆΒΟ.!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς τον Σχολιαστή των 7:08.
Αγαπητέ σε ποιόν ΣΟΒΑΡΟ πιτσιρικά ΑΡΧΟΝΤΑ αναφέρεστε; Μάλλον ψηφίζετε σε άλλη Περιφέρεια.

Ανώνυμος είπε...

Μας δουλεύουν ετούτοι; Αυτοί που τους ψηφίσατε, κύριοι! αντε, βολευτείτε με ενα χωμάτινο γηπεδο στο Ευπάλιο και πολύ σας είναι!