Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Οι 20 πιο δημοφιλείς επαγγελματικές δεξιότητες του 2020,σύμφωνα με τους αναγνώστες του περιοδικού Entepreneur.




Η πανδημία Covid-19 άλλαξε τον παγκόσμιο χώρο εργασίας. Καθώς οι άνθρωποι στράφηκαν σε απομακρυσμένη λειτουργία, πολλοί ξαφνικά είχαν περισσότερο χρόνο στα χέρια τους με απομακρυσμένες μετακινήσεις και δεν χρειάζονταν πλέον διάφορες εργασίες. Οι σοφοί άνθρωποι εκμεταλλεύτηκαν αυτές τις ευκαιρίες για να μάθουν νέες δεξιότητες και να προχωρήσουν στην επαγγελματική τους ανάπτυξη - και οι αναγνώστες επιχειρηματιών ήταν από τους σοφότερους.

Γι 'αυτό έχουμε συγκεντρώσει τις 20 κορυφαίες δεξιότητες το 2020 με βάση τη συνολική εγγραφή σε μαθήματα από το Entrepreneur Store . Δεν είναι πολύ αργά για να ακολουθήσουν το προβάδισμά τους και να μάθουν τις ίδιες δεξιότητες το 2021.

1. SQL

Το SQL είναι ένα από τα πιο απαιτητικά σετ δεξιοτήτων τόσο για τεχνικούς όσο και για μη τεχνικούς επαγγελματίες. Με το SQL, μπορείτε να οργανώνετε και να διαχειρίζεστε δεδομένα εξαιρετικά αποτελεσματικά και να τα χρησιμοποιείτε για να κάνετε πολύ πιο εύκολη τη σχεδίαση επιχειρηματικών πληροφοριών. Το Ultimate SQL Bootcamp σάς προσφέρει εννέα μαθήματα για μία χαμηλή τιμή.

Αποκτήστε το Ultimate SQL Bootcamp για $ 39 (Reg. $ 408), εξοικονόμηση 90%.

2. Microsoft Excel

Το Microsoft Excel είναι ένα από τα πιο πολυάριθμα προγράμματα γραφείων στον κόσμο. Όμως, ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν πώς να κάνουν μερικούς βασικούς υπολογισμούς και οργάνωση, λίγοι καταλαβαίνουν πλήρως τι μπορεί να κάνει το Excel. Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Excel για να εκτελείτε απίστευτες επιχειρηματικές πληροφορίες, να αυτοματοποιείτε τη ροή εργασίας σας και πολλά άλλα.

Αποκτήστε το Ultimate Πακέτο Εκπαίδευσης Πιστοποίησης Microsoft Excel για 33,99 $ (Reg. 945 $), εξοικονόμηση 96%.

3. SEO

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας χωρίς να πληρώνετε αρκετά χρήματα. Με το πακέτο πιστοποίησης Pro Google SEO & SERP, θα μάθετε πώς να αναθεωρείτε τον ιστότοπό σας ώστε να κατατάσσεται στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης Google. Αυτό είναι μια τεράστια ώθηση για τους ιστότοπούς σας.

Αποκτήστε το πακέτο πιστοποίησης Pro Google SEO & SERP για $ 29 (Reg. $ 2.000), εξοικονόμηση 98 τοις εκατό.

4. JavaScript

Η JavaScript είναι η ραχοκοκαλιά του Διαδικτύου. Χρησιμοποιείται στη συντριπτική πλειονότητα των ιστότοπων και είναι απαραίτητο για κάθε φιλοδοξία προγραμματιστή ιστού. Μπορείτε να το μάθετε σε ένα βασικό μάθημα.

Αποκτήστε το πλήρες σεμινάριο πλήρους στοίβα JavaScript για $ 28 (Reg. 200 $), εξοικονόμηση 86%.

5. Ανάλυση δεδομένων

Τα δεδομένα διέπουν τα πάντα στην επιχείρηση, αλλά είναι εξίσου αποτελεσματικά με τα άτομα που τα ερμηνεύουν. Εκεί μπαίνουν οι Αναλυτές δεδομένων . Εδώ, θα μάθετε πώς να αναλύσετε και να οπτικοποιήσετε εξειδικευμένα δεδομένα για να εντοπίσετε ευκαιρίες και να κοινοποιήσετε τα ευρήματά σας.

Αποκτήστε το πακέτο πιστοποίησης εμπειρογνωμόνων του Data Analytics για 49 $ (Reg. 2.645 $), εξοικονόμηση 98%.

6. QuickBooks

Η λογιστική  μπορεί να είναι δύσκολη και χρονοβόρα, γι 'αυτό οι περισσότεροι επιχειρηματίες πληρώνουν χιλιάδες δολάρια για να το κάνει κάποιος άλλος. Αλλά το QuickBooks, το κορυφαίο λογισμικό λογιστικής στον κόσμο, παίρνει πολλούς από τους πονοκέφαλους από τη λογιστική σας. Μάθετε πώς να το χρησιμοποιείτε σε αυτό το πακέτο.

Αποκτήστε το πακέτο μπόνους πιστοποίησης για επιτραπέζιους υπολογιστές Quickbooks Pro για 24,99 $ (Reg. 1.600 $), εξοικονόμηση 98%.

7. Adobe Creative Cloud

Το Adobe Creative Cloud είναι η κορυφαία σουίτα λογισμικού για επαγγελματίες του σχεδιασμού. Σε αυτό το πακέτο, θα φτάσετε στην ταχύτητα με τα Photoshop, Lightroom, After Effects, Premiere Pro και άλλα κορυφαία δημιουργικά εργαλεία. Είτε δημιουργείτε έναν ιστότοπο είτε επεξεργάζεστε βίντεο, θα ξέρετε τι να κάνετε.

Αποκτήστε το πακέτο μαθημάτων πιστοποίησης All-in-One Adobe Creative Cloud Suite με 33,99 $ (Reg. 1.600 $), εξοικονόμηση 97%.

8. Πύθων

Η Python είναι η πρώτη γλώσσα που πολλοί κωδικοποιητές επιλέγουν να μάθουν. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι σχετικά απλό και είναι εξαιρετικά ευέλικτο, χρησιμοποιείται σε όλα, από ιστότοπους έως βιντεοπαιχνίδια. Αποκτήστε μια εκτενή εισαγωγή σε αυτήν τη γλώσσα στο πακέτο πιστοποίησης προγραμματισμού The Absolute Python.

Αποκτήστε το απόλυτο πακέτο πιστοποίησης προγραμματισμού Python για 29,99 $ (Reg. 600 $), εξοικονόμηση 95%.

9. Διαχείριση έργου

Σε μια προβληματική οικονομία, η αποτελεσματικότητα είναι το παν. Εκεί μπαίνουν οι διαχειριστές έργων . Σε αυτό το πακέτο, θα μάθετε μερικές από τις κορυφαίες μεθοδολογίες έργων στην αγορά σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των Scrum, Agile και PMP.

Αποκτήστε το βασικό πιστοποιητικό του Project Manager Bundle Ft. Scrum, Agile & PMP για 49,99 $ (Reg. 1,990 $), εξοικονόμηση 97%.

10. Ξεκινώντας ένα Podcast

Όλοι έχουν κάτι να πουν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κοινό το 2021 μαθαίνοντας πώς να ξεκινήσετε ένα podcast . Από τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε για τη φιλοξενία και την εμπορία του podcast σας, αυτό το πακέτο σας καλύπτει.

Αποκτήστε τον οδηγό «Έναρξη-Τέλος» για την έναρξη μιας επιτυχημένης δέσμης Podcast για 44,99 $ (Reg. 1.800 $), εξοικονόμηση 97%.

11. YouTube

Ίσως προτιμάτε το μέσο βίντεο από τον ήχο. Το YouTube εξακολουθεί να είναι μια καταπληκτική πλατφόρμα για να ακούτε το μήνυμά σας, είτε είστε άτομο είτε εταιρεία. Η εκμάθηση πώς να δημιουργείτε περιεχόμενο βίντεο που πουλάει είναι μια σημαντική δεξιότητα για το 2021 και μετά.

 Αποκτήστε το πλήρες πακέτο δημιουργού περιεχομένου για το YouTube με 39,99 $ (Reg. 1,592 $), εξοικονόμηση 97%.

12. Οικονομική Ανάλυση

Η πανδημία έπληξε τα οικονομικά πολλών ανθρώπων. Περισσότερο από ποτέ, οι άνθρωποι χρειάζονται εξειδικευμένους οικονομικούς συμβούλους για να τους βοηθήσουν να διαχειριστούν και να αυξήσουν τον πλούτο τους. Σε αυτό το πακέτο, θα ξεκινήσετε να γίνετε Chartered Financial Analyst (CFA).

Αποκτήστε το πακέτο προετοιμασίας για την πιστοποίηση εξετάσεων All-In-One CFA Level 1 για 39,99 $ (Reg. 1,791 $), εξοικονόμηση 97%.

13. Ανάπτυξη επιχειρήσεων

Για πολλούς ανθρώπους, η πανδημία έγινε μια κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει στο σχολείο. Μπορεί να μην έχετε χρήματα για να αποκτήσετε MBA , αλλά μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτό το εκτεταμένο μάθημα με επικεφαλής τον βραβευμένο καθηγητή σχολής επιχειρήσεων, Chris Haroun. Είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα.

Αποκτήστε το Ultimate All-Access Business Bundle ft. Βραβευμένο καθηγητή Business School για 34,99 $ (Reg. 2,388 $), εξοικονόμηση 98%.

14. Επενδύσεις σε ακίνητα

Ενώ το χρηματιστήριο σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην αρχή της πανδημίας, η αγορά ακινήτων παρέμεινε σχετικά ισχυρή. Η ακίνητη περιουσία αποτελούσε ανέκαθεν μια αξιόλογη επένδυση, αλλά ακόμη περισσότερο σήμερα καθώς οι τιμές των κατοικιών ανεβαίνουν στα ύψη σε ολόκληρη τη χώρα. Μάθετε πώς να κάνετε έξυπνες επενδύσεις σε αυτό το πακέτο.

Αποκτήστε τα βασικά του πακέτου επενδύσεων σε ακίνητα για $ 25 (Reg. $ 1.000), εξοικονόμηση 97 τοις εκατό.

15. Επωνυμία και Μάρκα προιόντος

Σε μια υπερκορεσμένη αγορά, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι το μήνυμα της επωνυμίας σας περιορίζει τον θόρυβο. Αυτό σημαίνει ότι έχετε μια αποτελεσματική, συνεκτική μάρκα σε όλες τις πλατφόρμες. Σε αυτό το πακέτο, θα εξερευνήσετε blogging, copywriting, social media και σχεδιαστικά μυστικά που θα βοηθήσουν την επωνυμία σας να ξεχωρίσει.

Αποκτήστε το πακέτο πιστοποίησης ψηφιακού σήματος All-In-One για 45 $ (1.094 $), εξοικονόμηση 95%.

16. Δημόσια ομιλία

Ο φόβος της δημόσιας ομιλίας - η γλωσσοφοβία - επηρεάζει σχεδόν το 73% των ανθρώπων παγκοσμίως. Αυτός είναι ένας εκπληκτικός αριθμός, οπότε αν μετράτε τον εαυτό σας ανάμεσά τους, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να εργαστείτε στις δεξιότητές σας στη δημόσια ομιλία . Αυτό το πακέτο μπορεί να βοηθήσει.

Αποκτήστε το πακέτο Mastering Presentation & Public Speaking Certification για 39,99 $ (Reg. 594 $), εξοικονόμηση 93%.

17. Blockchain

Το Bitcoin σημείωσε άνοδο φέτος καθώς οι άνθρωποι αναζήτησαν εναλλακτικές μορφές επένδυσης μετά την κατάρρευση του χρηματιστηρίου. Η σύγχρονη εποχή είναι γεμάτη με χρηματοοικονομική τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων των blockchain και cryptocurrency , που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που επενδύετε. Εξερευνήστε μερικές από τις νεότερες εξελίξεις στο The Ultimate FinTech & Blockchain Bootcamp Bundle.

Αποκτήστε το Ultimate FinTech & Blockchain Bootcamp Bundle για 39,99 $ (Reg. 1,592 $), εξοικονόμηση 97%.

18. Google Analytics

Το Google Analytics είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα εργαλεία για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του ιστότοπού σας . Εάν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει στον ιστότοπό σας, δεν μπορείτε να τον βελτιώσετε, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εκμάθηση GA είναι τόσο πολύτιμη.

Αποκτήστε το πακέτο Master Class Google Analytics για 34,99 $ (Κανον. 995 $), εξοικονόμηση 96%.

19. Ξένες γλώσσες

Η εκμάθηση μιας νέας γλώσσας μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε σε μια ξένη χώρα, σίγουρα, αλλά έχει επίσης αποδειχθεί ότι αυξάνει τις ικανότητες μνήμης και γνώσης. Το Babbel είναι το κορυφαίο λογισμικό εκμάθησης γλωσσών στον κόσμο, επειδή καθιστά την εκμάθηση μιας νέας γλώσσας απλή και προσβάσιμη για όλους. Αποκτήστε το για περισσότερο από το μισό για πολύ περιορισμένο χρόνο.

Αποκτήστε μια συνδρομή εφ 'όρου ζωής στο Babbel για 179 $ (Κανον. 399 $), εξοικονόμηση 55%.

20. Amazon FBA

Το 2020 ήταν μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια πλευρική κίνηση Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε ένα το 2021, σκεφτείτε να κερδίσετε παθητικό εισόδημα μέσω του dropshipping. Εργαλεία όπως το Fulfillment By Amazon (Amazon FBA) διευκολύνουν την ιδιωτική ετικέτα και την πώληση προϊόντων στο διαδίκτυο χωρίς να κρατάτε κανένα απόθεμα.

Αποκτήστε το 2021 Πλήρες Amazon Dropshipping & Private Label Master Class Bundle για 34,99 $ (Reg. 2.189 $), εξοικονόμηση 98%.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: