Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

"Για το θέμα των μμε σε σχέση με τις μεγάλες εταιρίες" (Αφ.Παπαθανάση)

 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να μην δεχθούμε να αγοράζουμε από εταιρίες που καταπατούν εργασιακά και ανθρώπινα δικαιώματα.

Αυτή την θέση σας Κα Παπαθανάση πότε την αναπτύξατε; Θα μπορούσα να αναφερθώ και σε άλλες αλλά ας μείνουμε μόνο σε αυτή. Όπως είναι γνωστό και αυταπόδεικτο, τα έργα μας λένε ποιοί είμαστε και τι πιστεύουμε και όχι τα λόγια μας, όταν αυτά έρχονται σε αντίθεση. Να υποθέσουμε ότι εξελιχτήκατε πρόσφατα ως προς τις απόψεις σας τόσο πολύ ερχόμενη σε αντίθεση με το μέχρι πρόσφατα πολυετές έργο σας; Ή να υποθέσουμε ότι όταν υποστηρίζατε πιστά και απόλυτα τα συμφέροντα της S&B ή Ευρωπαικοί Βωξίτες ή ΕΛΜΙΝ-ΚΕΡΝΕΟΣ ή IMERYS ή όπως αλλιώς λέγεται μιά εταιρία που δεν αντέχει να έχει πάνω απο δύο τρία χρόνια το ίδιο όνομα, το κάνατε επειδή η εταιρία αυτή δεν καταπατά εργασιακά διακαιώματα και σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα των κατοίκων της Φωκίδας;
Εσείς μπορεί να απευθύνεστε σε όσους έχουν ρηχή αντίληψη και μνήμη, και κατά καιρούς με την ευλογία των πληρωμένων ΜΜΕ και των σαθρών εκλογικών νόμων να σας φτάνουν οι ψήφοι τους, δεν είμαστε όμως όλοι έτσι. Ή απλά μπορεί έτσι να νομίζουμε όσοι έχουμε την ίδια απορία.

Μιά ξεκάθαρη απάντηση σε αυτή την ερώτηση δεν νομίζω ότι είναι δύσκολη για ένα τίμιο και ακέραιο πολιτικό πρόσωπο με την δική σας ιστορία. Και μην μπερδέψετε παρακαλώ την ερώτηση προς εσάς με τα έργα και ημέρες των Κου Μπούγα, Δελμούζο, Ταγκαλή και όποιων άλλων πρώην και μελλοντικών αντιπάλων σας στις εκλογές. Αυτοί έχουν την δική τους ιστορία χωρίς αμφιβολίες για το ποιόν τους και το έργο τους σε αυτό τον τομέα. Για εσάς είναι το ερώτημα.