Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Καρχιμάκης: Ο Μητσοτάκης εξασφάλισε ποινική ασυλία στους «αμαρτωλούς τραπεζίτες» και όχι τις πρώτες κατοικίες των δανειοληπτών! (pic-tweet)


Επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και τους τραπεζίτες εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός, Μιχάλης Καρχιμάκης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.


Ο κ. Καρχιμάκης αναφέρεται στην τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα από την κυβέρνηση, η οποία λειτούργησε προς όφελος των τραπεζιτών που απολαμβάνουν τα «αθέμιτα πλούτη» τους από την κρίση, καθώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη έτρεξε και εξασφάλισε την ποινική ασυλία τους! Την ίδια ώρα που… λήγει το καθεστώς προστασίας της πρώτης κατοικίας, τον προσεχή Μάιο!

Η ανάρτηση Καρχιμάκη στο Twitter

«Τα σπίτια του κόσμου από τον Μάιο στο σφυρί.Οι τραπεζίτες που έγιναν πλουσιότεροι στην κρίση,απολαμβάνουν τα αθέμιτα πλούτη τους,ατιμώρητοι μετά και την ποινική τους ασυλία από την τροποποίηση του ποινικού Κώδικα από την κυβέρνηση.», έγραψε στην ανάρτησή του ο πολύπειρος πολιτικός.

Τα σπίτια του κόσμου από τον Μάιο στο σφυρί.Οι τραπεζίτες που έγιναν πλουσιότεροι στην κρίση,απολαμβάνουν τα αθέμιτα πλούτη τους,ατιμώρητοι μετά και την ποινική τους ασυλία από την τροποποίηση του ποινικού Κώδικα από την κυβέρνηση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

συριζα θα λες και θα κλαις.....