Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Ο βουλευτής Ν.Φωκίδας κ. Ιωάννης Μπούγας , έκανε ερώτηση στην βουλή για τις εγκαταστάσεις του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας ΔΕΔΔΗΕ στον Νομό


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο μεν δήμαρχος κάνει αίτηση στον βουλευτή και ο βουλευτής στον πρωθυπουργό να καταπατηθεί το Δελφικό τοπίο και να γεμίσει εναέρια καλώδια ο ελαιώνας της Άμφισσας προκειμένου να μεταφερθεί το ρεύμα από τις ανεμογεννήτριες της Δεσφίνας..
Τέτοιο εξειδικευμένο θέμα ΒΡΩΜΑΕΙ κύριοι πολιτικοί του Νομού Φωκίδας.
Τα τρέχοντα προβλήματα του δήμου και του Νομού είναι τεράστια και σεις ζητάτε εξειδικευμένες “επενδύσεις” που μόνο κακό θα κάνουν στον δήμο και τους πολίτες του.
Κανείς σας δεν περνά απ την περιοχή Διστόμου ώστε να θαυμάσει τις “ενεργειακές επενδύσεις” ;
Στα τέλη του προηγουμένου μήνα το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε πως υπήρξε πλειοδότης για την μαρίνα Ιτέας , του λιμανιού δηλαδή των Δελφών.
Ο όμιλος Κυριακούλη λοιπόν , πραγματοποιεί την μεγαλύτερη τουριστική επένδυση των τελευταίων 40 ετών.
Από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας του Νομού Φωκίδας δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση .
Αντ αυτού , συνεχίζουν να εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία των εταιριών ενδιαφέροντος αιολικών και βωξίτη .
Προς γνώση και συμμόρφωση.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΟΥΝ ΥΠΟΥΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣ ΜΑΡΕΒΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΣ ΚΟΣΙΩΝΗ ΤΩΝ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ; ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΙΤΕΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ. ΑΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΝΑ ΣΦΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ.