Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

"Εκ Δελφικού Τοπίου : Κέντρο ανάδειξης ελαιοπαραγωγικού πολιτισμού" στην Ιτέα - Η διπλωματική εργασία δύο φοιτητών της αρχιτεκτονικής σχολής του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Η πρόταση αξιοποίησης του οικοπέδου (πρώην Κυλινδρόμυλοι Ιτέας α.ε) στην παραλία της Ιτέας. 
Η αξιοποίηση συνίσταται στην δημιουργία ενός Χώρου Ελαιουργικής Μνήμης με αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, διατηρώντας το υφιστάμενο  τριώροφο πέτρινο κτίσμα.
Για την Ιστορία η εργασία του Ιτιώτη φοιτητή βαθμολογήθηκε με άριστα 10








6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν παραχωρήσουμε τους Δελφούς σε Αμερικανούς επενδυτές , τότε θα γίνει το όραμά σας πραγματικότητα.....

Στην περιοχή κυριαρχεί μια επένδυση 30 μόλις εκατ ευρώ και έχει δεσμεύσει όλον το νομό της Φωκίδας τόσο ανώγεια όσο και ...υπόγεια για 400 συνολικά άμεσες ή έμμεσες θέσεις εργασίας με υψηλό βαθμό επισφάλειας.

Μπράβο στα παιδιά και μπράβο και στην καρτερία που αναδεικνύει το όραμα των νέων βλαστών της πόλης σας και του δήμου Δελφών.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ .
ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω : "Με απόφαση Κυριάκου Μητσοτάκη θα δοθούν αναδρομικά 4.000.000 στην ιδιωτική Θεολογική Σχολή της Βοστώνης που έχει 100 μαθητές, με ετήσια δίδακτρα 22.000 δολάρια και από 2.000.000 ευρώ κάθε χρόνο, ενώ στην Ελλάδα κλείνει πανεπιστημιακά τμήματα για μερικές χιλιάδες ευρώ και αφήνει χιλιάδες μαθητές και φοιτητές στον δρόμο"

Αρκούν αυτά τα 4 εκατομ για το όραμα της Φωκίδας ;

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Είθε να πραγματοποιείτο το όραμα των παιδιών. Ας αφήσουμε λοιπόν τις πολιτικές αντιπαραθέσεις και ας ενωθούμε όλοι μαζί και ας βοηθήσουμε ανάλογα με τις δυνατότητες ενός εκάστου και όλων μαζί για την ΠΡΑΓΜΆΤΩΣΗ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ Προτείνω μάλιστα να συν ταχθεί ομάδα για την προώθηση της. Θερμά ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ στα παιδιά για τις τόσοι προοδευτικές σκέψεις τους.

Ανώνυμος είπε...

Είναι χρέος του Δήμου να προχωρήσει στην αγορά του οικοπεδου

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΑΝΕΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ