Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Πνιγμός 60χρονου από την Άμφισσα στην παραλία «Τροκαντερό»

φωτό αρχείου
Σήμερα περί τις 11π.μ ανεσύρθη χωρίς τις αισθήσεις του άνδρας 60χρονος στην πλάζ Τροκαντερό. 

Διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Κ.Υ Ιτέας και από κει στο Γ.Κ.Ν Άμφισσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του .

Δυστυχώς , ο άτυχος άνδρας προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των πνιγμών στην θάλασσα που φέτος ξεπέρασε κάθε όριο στην χώρα μας.




6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι να τρέχουμε να σώσουμε ένα άνθρωπο αλλά χωρίς να σκοτώσουμε καμιά πενηνταριά στη πορεία μας.Δεν ήταν εικόνα αυτή του οδηγού του ΕΚΑΒ στο παραλιακό δρόμο όσοι το είδαν κατάλαβαν.

Ανώνυμος είπε...

Αν αργήσει να έρθει το ΕΚΑΒ, είναι οι τεμπέληδες, οι με μέσον και άλλα πολλά.Τωρα που πήγαινε όπως όλα τα ΕΚΑΒ με τις σειρήνες είναι φονιάδες.Οταν τα παιδιά μας τα εγγόνια μας και ο κάθε καγκουρας εχει μετατρέψει το παραλιακό δρόμο σε πίστα αγώνων είναι απλά Τρίτη.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ «ΚΕΡΑΜΟΙ ΚΑΙ ΠΛΙΝΘΟΙ ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΡΡΙΜΜΕΝΟΙ».ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 24 ΩΡΕΣ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ !
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ , ΟΕΟ ?
ΕΤΣΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ «ΕΠΙΒΑΛΛΩ» ΤΗΝ ΤΑΞΗ ...! ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΜΟΥ! ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ
ΑΙΔΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Τώρα σας πείραξε το ΕΚΑΒ που έτρεχε να σώσει τον άνθρωπο.οτι παρατάει καθένας όπου φτάνει σε καθημερινή βάση το οχήματα του ότι οι φονιάδες 150 χρόνων και τα πιτσιρίκια με τα delivery που πάνε εντελώς ανάποδα παντού δε σας πειράζουνε ε;για αυτό δε θα πάει ποτέ μπροστά ο τόπος!

Ανώνυμος είπε...

Μαὐρο με πινακἰδες ΖΖΖ....ὀλη τη νὐχτα αλωνἰζει στην παραλἰα, νοιἀζεται κανεἰς; ἠ δεν ἐχουμε προσωπικὀ πἀλι.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους ΕΚΑΒΙΤΕΣ για την ταχύτατη επέμβαση.Ας μάθουμε επιτέλους.οταν περνάει το ΕΚΑΒ κάνουμε όλοι στην άκρη σταματουν τα πάντα. Προτεραιότητα έχει η ανθρώπινη ζωή και όχι o καφές του delivery . Έλεος