Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

12.400 ευρώ δίνει ο Τζιτζικώστας στον Μαρινάκη για να διαφημίσει αγροδιατροφικά προϊόντα…


Σε καταγγελία αναφορικά με την δαπάνη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ύψους 12.400 ευρώ προς την εφημερίδα «Παραπολιτικά» συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη με σκοπό την… προβολή προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα, προχώρησε η περιφερειακή παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά».


Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης: 
«Δαπάνη ύψους 12.400 ευρώ με σκοπό την προβολή των προϊόντων αγροδιατροφικού τομέα της Περιφέρειας Κεντρική Μακεδονίας, ενόψει και της 28Ης Agrotica, ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας.
Ως εδώ όλα καλά. Μόνο που η προβολή δεν θα γίνει μέσω των τοπικών εντύπων, ούτε καν μέσα από τα 4-5, εξειδικευμένα στην αγροτική οικονομία, έντυπα πανελλαδικής κυκλοφορίας.
Η δαπάνη αφορά αποκλειστικά και μόνο μία πολιτική εβδομαδιαία εφημερίδα, με έδρα την Αθήνα, συγκεκριμένης πολιτικής απόχρωσης.
Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά πως η διαφάνεια στον τρόπο διαχείρισης των κονδυλίων που αφορούν στην προβολή και την επικοινωνία, δυστυχώς παραμένει ακόμη ζητούμενο για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: