Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Δεν είναι VAR είναι ΓΜΑΡ»

Παπαϊωάννου: «Δεν είναι VAR είναι ΓΜΑΡ»
Ξεσπάθωσε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Αυτό δεν είναι VAR είναι ΓΜΑΡ. Ζητώ συγνώμη αλλά το ξεφτιλίσαμε το άθλημα. Ποδόσφαιρο στα όρια του κανιβαλισμού», είπε ο μεγαλομέτοχος. «εδώ δικαιώνεται ο Κούγιας που έλεγε ότι δε θέλουν καθαρές ομάδες».
«Εγώ είμαι και θα είμαι Λαμία για όσο ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο», κατέληξε με νόημα ο κ. Παπαϊωάννου.
Δείτε παρακάτω το βίντεο με τα δύο γκολ που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα, όπου παρουσιάζεται ολόκληρη η φάση του 87΄με το ξεκάθαρο χέρι του Μουνάφο, αλλά και τη φάση Αντέτζο – Ιγκλέσιας που πλέον με περισσότερη ψυχραιμία μπορεί εύκολα κανείς να διαπιστώσει ότι ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας με φάτσα την μπάλα επιχειρεί να διώξει και δέχεται την επικίνδυνη προβολή από τα μακριά πόδια του Ιγκλέσιας. Αν ελάχιστα είχε βρει την μπάλα ο Αντέτζο, έπρεπε ο Ιγκλέσιας να είχε δει και κίτρινη κάρτα. Το γεγονός ότι έπιασε αέρα όμως – όπως άλλωστε και ο Ιγκλέσιας – είναι εξαιτίας του αντικανονικού μαρκαρίσματος.
Όλα τα παραπάνω βέβαια δε μειώνουν στο ελάχιστο την αξιόλογη προσπάθεια των παικτών του Αστέρα. Όμως στο συγκεκριμένο παιχνίδι δε δικαιούνταν γκολ. Τώρα αν η Λαμία ήταν πιο τυχερή και πέτυχε ένα γκολ, στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Δεν είχε καμιά δουλειά ο διαιτητής και η παρέα του να προσπαθήσουν να αλλάξουν τη ροή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: