Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Δυσαρέσκεια για Σακελλαροπούλου στη ΝΔ – Φοβερές καταγγελίες για τη νέα Πρόεδρο από την Ειρήνη Μαρούπα (video)



Δυσαρέσκεια στις τάξεις της ΝΔ με την επιλογή του πρωθυπουργού να προτείνει την κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα.


Μπορεί η υποψηφιότητα της κ. Σακελλαροπούλου να συγκέντρωσε τελικά 261 ψήφους και να μην υπήρχαν διαρροές αλλά φαίνεται και από δηλώσεις στελεχών (πχ Νικήτας Κακλαμανης) αλλά και από το βουβό κλίμα στην βάση ότι αυτή η επιλογή κάθε άλλο παρά γοητεύει.

Απολιτίκ, και life style  χαρακτηρίζουν την επιλογή Σακελλαροπούλου άνθρωποι που κινούνται  στους διαδρόμους των γραφείων του κόμματος στην οδό Πειραιώς. Οι ίδιοι άνθρωποι θεωρούν ότι αυτή η φιλολογία γύρω από την «εναλλακτική» πρόεδρο, τις γάτες της και τις κούπες που έχει στο γραφείο της δεν βοηθάει καθόλου το κύρος του θεσμού του προέδρου.

Επιπλέον οι ίδιοι κύκλοι θεωρούν ότι και η συζήτηση γύρω από το αν η κ. Σακελλαροπούλλυ θα επέλεγε πολιτικό όρκο-μέχρι που ο πρόεδρος της Βουλής επενέβη διευκρινίζοντας πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ορκίζεται στο όνομα της Αγίας Τριάδας- οδηγεί σε απαξίωση τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας.


Οι καταγγελίες της Μαρούπα

Εν τω μεταξύ φοβερά και τρομερά είναι τα όσα καταγγέλλει για την νέα Πρόεδρο η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα στην εκπομπή του δημοσιογράφου Μάκη Βραχιολίδη. Η Ειρήνη Μαρούπα που αν μη τι άλλο δεν προέρχεται από τον δεξιό πολιτικό χώρο καλεί του νεοδημοκράτες βουλευτές «αν είναι Έλληνες να επανεξετάσουν την επιλογή τους». 
Σύμφωνα με την καταγγελία της γνωστής δικηγόρου η κ. Σακελλαροπούλου υπήρξε σκοπίμως ειρωνική έως και προσβλητική προς στα Μακεδονικά σωματεία που είχαν καταθέσει αίτηση ακύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών.

Επίσης η Ειρήνη Μαρούπα υποστηρίζει πως η κυρία Σακελλαροπούλου για το μέγιστο έθνικό θέμα του ονόματος της Μακεδονίας παραχώρησε μόνο είκοσι λεπτά προς ακρόαση και εξέδωσε απόφαση εντός είκοσι ημερών. Όπως λέει η ίδια η γνωστή δικηγόρος έπρεπε να είχε αυτομάτως κατατεθεί αίτηση αναίρεσης με το αιτιολογικό της κακοδικίας. 
Και η Ειρήνη Μαρούπα συμπληρώνει: «σύντομα όλοι οι Έλληνες θα αντιληφθούν το πραγματικό πρόσωπο της πρώτης γυναίκας Προέδρου της Δημοκρατίας».



Δεν υπάρχουν σχόλια: