Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

ΜΑΙΡΗ ΚΑΠΑΡΕΛΗ... Απάντηση στην πρώην Πρόεδρο Κίρρας


Η εικόνα ίσως περιέχει: την ΜΑΙΡΗ ΚΑΠΑΡΕΛΗ
Είναι λογικό η κα Γώγα Μαντά, ως Πρόεδρος της Τ.Κ.Κίρρας, να μην γνωρίζει τα θέματα του Δήμου, αφού μετά βίας ανταποκρινόταν στις δικές της Τοπικές υποχρεώσεις !

Οφείλουμε όμως, εμείς να την ενημερώσουμε ότι:
Το έργο της Αποχέτευσης της Κίρρας η προηγούμενη Δημοτική Αρχή με την οποία είχε εκλεγεί, το βρήκε ενταγμένο, φρόντισε να απενταχθεί μετά από κάκιστους χειρισμούς, επανεντάχθηκε μετά από παρέμβαση της Περιφέρειας και έφτασε ως εδώ 'μετά κόπων και βασάνων' !
Οι παροχές της αποχέτευσης έπρεπε να είχαν δημοπρατηθεί πέντε χρόνια πριν και να εκτελούνταν παράλληλα με το κυρίως έργο, όμως ξεχάστηκαν.
Η νέα Δημοτική αρχή φρόντισε άμεσα να το δημοπρατήσει και πολύ σύντομα θα ξεκινήσει.
Η ΔΕΥΑ αντιμετωπίζει προβλήματα, όμως αυτό που σίγουρα είναι άξιο αναφοράς, είναι ότι σε τέσσερις μόλις μήνες καθάρισε όλα τα φρεάτια του Δήμου και όλες τις δεξαμενές που είχαν να καθαριστούν χρόνια και ανταποκρίνεται στις βλάβες εντός 24 ωρών, τη στιγμή που πριν απαιτούνταν βδομάδες ή μήνες...
Το συμπόσιο του Yale καθώς και το Intereg κι όλες τις δράσεις εξωστρέφειας στηρίχθηκαν από το νυν Δήμαρχο, όταν ήταν στην αντιπολίτευση.
Καλό λοιπόν, είναι η κα Γώγα Μαντά, πρώην Πρόεδρος της Τ.Κ.Κίρρας να μην εκνευρίζεται και να παίρνει μαθήματα από τη νέα διοίκηση...

                                                                                 Η Πρόεδρος Κοινότητας Κίρρας       
                                                                                 
                                                                                      Μαρία Καπαρέλη                          

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πολύ έπαρση βλέπω απο την κυρία Καπαρέλη λες και είναι Πρωθυπουργός. σεμνά και ταπεινά κυρία Καπαρέλη γιατι βγάζετε σνομπισμό και ξυνίλα.