Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Η λίστα με όλους τους δημοσιογράφους που έχει τοποθετήσει ο Μητσοτάκης σε κυβερνητικές θέσεις


Δεν έχουν τελειωμό οι προσλήψεις δημοσιογράφων σε κυβερνητικές θέσεις. Και δεν αναφερόμαστε στους (28, συνολικά) δημοσιογράφους που εξελέγησαν βουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία. Αναφερόμαστε σε διορισμούς.
Έσχατη η Αριστοτελία Πελώνη, η οποία ανέλαβε χρέη αναπληρώτριας κυβερνητικού εκπροσώπου με προσωπική απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και αποχώρησε, φυσικά, από την «Καθημερινή».

Ποιοι άλλοι όμως άφησαν (προσωρινά ή όχι, θα δείξει) την τέταρτη εξουσία για την… κανονική εξουσία; Στην ΕΡΤ βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Ζούλας (ως πρόεδρος) και Ευτυχία Αδηλίνη που τοποθετήθηκε ως διευθύντρια σύνταξης στο ΑΠΕ, όπου ο Ευτύχης Παλληκάρης ανέλαβε γενικός διευθυντής.

Τη θέση του Ζούλα ως υπεύθυνος στο γραφείο Τύπου του Μαξίμου έλαβε ο Δημήτρης Τσιόδρας, αναπληρωτής του ανέλαβε ο Αργύρης Παπαστάθης και ρόλο συμβούλου εκεί έχει και ο Γιάννης Βλαστάρης ενώ ο Γιώργος Ευθυμίου διορίστηκε ως αναπληρωτής διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Ο δε Δημήτρης Μητρόπουλος διορίστηκε ως σύμβουλος στρατηγικής και ευρωπαϊκών θεμάτων του πρωθυπουργού και η Μαρία Χούκλη ως ειδική σύμβουλος στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Στέλιου Πέτσα.

Ο Ιάσονας Πιπίνης είναι σύμβουλος πρωθυπουργού για θέματα της Λατινικής Αμερικής, η Αννα Παναγιωταρέα ειδική σύμβουλος σε θέματα επικοινωνίας στο πολιτικό γραφείο της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη, ο Ανδρέας Ζαμπούκας εργάζεται στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, ο Κωνσταντίνος Μαριόλης στο υπουργείο Οικονομικών και στο γραφείο του Θεόδωρου Σκυλακάκη και η Χριστίνα Ταχιάου είναι διευθύντρια επικοινωνίας στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, δίπλα στον Κυριάκο Πιερρακάκη.


Πηγή: dailymedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: