Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Γραφείο δημάρχου Δελφών : " Υπεγράφη η σύμβαση για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στην Ιτέα" - "Είμαστε εδώ για να απαντάμε ακόμα και στα πιο δύσκολα προβλήματα"


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό νέο.Με τον βιολογικό Ιτέας υπάρχει εξέλιξη? Πρέπει να γίνει γρήγορα σύγχρονος βιολογικός για να καθαρίσει η θάλασσα!

Ανώνυμος είπε...

11:16 οι αρχοντες μας πιθανοτερο ειναι να φτιαχνουν τα νερα για να πανε περισσοτερο νερο στις εγκαταστασεις βωξιτη για να κανουν επεκταση σε καμια περιπτωση ομως δεν θα επιτρεψουν να γινουν εργα για να σταματησουμε να βρωμιζουμε την θαλασσα. Το αντιθετο μπορει. Δεν τους ξερεις; Δεν τους εχεις μαθει; Οι ιδιοι δεν ειναι εδω και δεκα χρονια: Αυτοι δεν εχουν κανει τα παντα για να μην λειτουργει κανενας βιολογικος ωσυε να βρωμιζουμε την θαλασσα μας και να εχουμε τα παπαγαλακια και τους βλαμενους τους να κατηγορουν την ιδια μας την θαλασσα προς καθε κατευθυνση; Ακομα και στους ξενους και τους επισκεπτες που δεν ετυχε να πεσουν σε ατυχημα βιολογικου; Αυτοι δεν εχουν κανει τα παντα για να γινουμε παντου μεταλλεια απο την παραλαια μεχρι την Γραβια για τα μεγαλα αφεντικα της πεινας και της φτωχιας μας; Απο που σε φερανε;