Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Ο Δρόσος Παρασκευάς αιτιολογεί την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του Δ.Αναγνωστάκη



Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
Στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου θα κληθούμε να πάρουμε κρίσιμες αποφάσεις για τον τόπο μας καθώς διεξάγονται στο μέσον μιας επώδυνης και πολυεπίπεδης κρίσης, όπου οι θεσμοί απαξιώνονται, οι ανάγκες υπερσκελίζουν τις αξίες και η πολιτική αλλοτριώνεται από πλειάδα αρτηριοσκληρωτικών προσεγγίσεων.
Επειδή χρόνια τώρα έχω παλέψει για τα ζητήματα της Φωκίδας, από τα μικρά της καθημερινότητας μέχρι τα μεγάλα αναπτυξιακά του τόπου, επέλεξα να συστρατευτώ με το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Αναγνωστάκη καθώς είμαι πεπεισμένος ότι θέλει, ξέρει και μπορεί να βοηθήσει την Φωκίδα και την Περιφέρεια. Άλλωστε το αποδεικνύει εδώ και μία 5ετία με την μεστή συνεργασία και τις ανοικτές πόρτες του Υπουργείου καθώς και με την τεράστια αυτοδιοικητική του εμπειρία.
Πιστεύω ότι οφείλω να μην διακόψω αυτό που αγωνιστικά ξεκίνησα. Αισθάνομαι ότι έχω χρέος να συνεχίσω να παλεύω, να διεκδικώ, να συμμετέχω, να αμφισβητώ, να οραματίζομαι, να σχεδιάζω, να δρομολογώ. Υπήρξα πάντα εκεί, κριτικά απέναντι σε ότι δεν γινόταν καλά και μαζί όπου γίνονταν σωστά πράγματα. Όχι με στείρα κριτική αλλά με εποικοδομητική κατάθεση απόψεων.
Με παρεμβάσεις που κάναμε δρομολογήθηκαν λύσεις στην καταστροφή του Δελφικού Ελαιώνα από την φωτιά, στο έργο -«πάρεργο» της άρδευσης του Ελαιώνα, στην απένταξη του Θερμοπυλών Αντιρρίου, στον ηλεκτροφωτισμό- τις βραχοπτώσεις και κυρίως την πρόσφατη καταστροφή του Εθνικού άξονα Άμφισσας-Λαμίας, στην διεθνή τουριστική προβολή, στις διεκδικήσεις για το κλείσιμο σχολικών μονάδων, την υποβάθμιση του Μουσείου Δελφών, την αποκατάσταση της παραλίας Τολοφώνας, για την χρηματοδότηση των Αιμοδοτικών Συλλόγων, στην ανάδειξη του Ιστορικού Μονοπατιού της Στρώμης, στην δακοκτονία, στην δημιουργία προϋποθέσεων για τις Γερμανικές αποζημιώσεις στην Στερεά Ελλάδα, στην ορθή-για πρώτη φορά- λειτουργία των Αναπτυξιακών Εταιρειών, ακόμη και για παρεμβάσεις σε Εθνικά θέματα… αποδεικνύοντας πως αν και δεν είμαι σε θέση αρχής, μπορώ να προσφέρω. Πόσο μάλλον εάν είμαι και στο στρατόπεδο εκείνων που ασκούν διοίκηση.
Η απόφαση να είμαι ξανά στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, είναι μία συνειδητά δύσκολη απόφαση αλλά επιλέγω τα δύσκολα και όχι τα εύκολα.
Αν πιστεύετε ότι βοήθησα όλα αυτά τα χρόνια, τότε σημαίνει ότι αξίζω.
Όταν μιλάμε για πολιτική δεν μιλάμε για προσωπικές σχέσεις αλλά για επιλογή των πιο άξιων.
Δεν θέλω ψήφο συμπάθειας αλλά ψήφο εμπιστοσύνης, την οποία πιστεύω ότι έχω κερδίσει.
Με εκτίμηση
Δρόσος Παρασκευάς
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Φωκίδας 
Για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας 
Με τον συνδυασμό «Στερεά Υπεροχής»
Του Δημήτρη Αναγνωστάκη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΑ