Κυριακή 14 Απριλίου 2019

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Α΄ΕΣΚΑΣΕ: Απόλλωνας Χαλκίδας - Γ.Σ. Ιτέας 82-80 (από το fb του Γ.Σ Ιτέας)


ΓΣ Ιτέας


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Α΄ΕΣΚΑΣΕ: Απόλλωνας Χαλκίδας - Γ.Σ. Ιτέας 82-80
Πολύ καλή εμφάνιση για τους παίχτες της ανδρικής μας ομάδας μπάσκετ, είχαμε χθες το απόγευμα στην Χαλκίδα, στον τελευταίο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος, παρά την ήττα από τον Απόλλωνα με σκορ 82-80, με τους παίχτες μας να πετυχαίνουν συνολικά 14 τρίποντα και κορυφαίο τον έμπειρο Αγγελόπουλο Τάσο με 30 πόντους και 8 συνολικά τρίποντα! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που ο Αγγελόπουλος κατατάχθηκε στην 3η θέση των πρώτων σκόρερς του φετινού πρωταθλήματος Α΄ΕΣΚΑΣΕ από την γραμμή των 6,75μ πετυχαίνοντας συνολικά 59 τρίποντα, όπως μπορείτε να δείτε στον πίνακα με τους σκόρερς που επισυνάπτεται στο άρθρο! Μαζί με τον κορυφαίο φέτος σκόρερ της ομάδας μας Γιάννη Γεωργαντά που πέτυχε χθες 20 πόντους, ενώ συνολικά στο πρωτάθλημα Α΄ΕΣΚΑΣΕ τερμάτισε τρίτος στον πίνακα των σκόρερς με 385 πόντους και τον Παπαθεοχάρη με 11 πόντους (3 τρίποντα) ήταν οι 3 βασικοί παίχτες προερχόμενοι από την ανδρική ομάδα, ενώ άξια μνείας είναι η επιλογή του προπονητή Χρήστου Μωραΐτη να χρησιμοποιήσει χθες ως βασικούς, τους νεαρούς παίχτες που προέρχονται από μικρότερες ομάδες του συλλόγου (ΤσιριπέρουΑναγνωστάκος, Περδίκης, Ντεντεγκιόνι, Χαλκιάς), πετυχαίνοντας μάλιστα εξαιρετικές επιδόσεις  και πολύ καλή εμφάνιση στην αυλαία του πρωταθλήματος.
Η ομάδα μας, λοιπόν, ήρθε στη Χαλκίδα με 5 μικρούς και 3 μόλις άντρες  και είχε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά ο Απόλλωνας πιο έμπειρος πήρε στο τέλος τη νίκη στηριζόμενος κυρίως στο γνωστό για την αποτελεσματικότητά του δίδυμο Ι. Χαρατσή και Παπαδάκη.
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των αγώνων του φετινού πρωταθλήματος μπάσκετ Α΄ΕΣΚΑΣΕ επιλέγοντας αυτόν τον σύνδεσμο>>
Μπορείτε επιπλέον να διαβάστε τι συνέβη στον χθεσινό αγώνα αναλυτικά επιλέγοντας αυτόν τον σύνδεσμο>>
stereabasket logo
Παρακάτω παραθέτουμε τι αναφέρει το κορυφαίο μπασκετικό portal της περιφέρειας stereabasket.gr για την αυλαία του πρωταθλήματος:
"Φινάλε σήμερα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με τη διεξαγωγή της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής, σε μια σεζόν που η απόλυτη κυριαρχία της ΧΒΑ της έδωσε το απ’ ευθείας εισιτήριο ανόδου για τη Γ’ Εθνική!
Οι πρωταθλητές έκαναν φιέστα τίτλου σήμερα στο γήπεδό τους ως…φιλοξενούμενοι με την Αναγέννηση Λαμίας, γνωρίζοντας την ήττα από την ομάδα του Κουμπούρα με 66-57. Η ΧΒΑ έπαιξε πάντως μόνο με εφήβους ώστε να προετοιμαστεί για την επόμενη φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος.
Ο Αίαντας Αυλίδας νίκησε στο Σχηματάρι τον Πρωτέα με 46-68 κλείνοντας ιδανικά τη σεζόν.
Ο Μάκαρος έκανε το καλύτερο φινάλε, κερδίζοντας τον Απόλλωνα Λιβαδειάς με 80-68, ενώ ο Τελεθριακός με ανατροπή στο τέλος πήρε το διπλό απέναντι στον Άρη Αμφίκλειας με 64-70.
Ο Απόλλωνας Χαλκίδας πήρε νίκη γοήτρου απέναντι στον Γ.Σ. Ιτέας με 82-80 και η Μαλεσίνα το διπλό απέναντι στον Γ.Σ. Αυλίδας με 58-75. "
Το φύλλο του αγώνα:
Διαιτητές: Ντάνος-Θωμά.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-19, 39-44, 59-59, 82-80.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γκλιάτης): Χαρατσής Αντ. 10, Παπαδάκης 19 (4), Λουλακάς 2, Λειβαδίτης, Κωνσταντίνου 8, Χαρατσής Ι. 27, Κοτρογιάννης, Αποστολάτος, Χοτζάλι 15.
Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ (Μωραΐτης): Αναγνωστάκος 4, Περδίκης, Γεωργαντάς 20, Αγγελόπουλος 30 (8), Ντεντεγκιόνι, Χαλκιάς, Τσιριπέρου 15 (3), Παπαθεοχάρης 11 (3).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 06.04.2019

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 13.04.2019
ΣΚΟΡΕΡΣ 13.04.2019
Eskase Logo

Δεν υπάρχουν σχόλια: