Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Δυνατότητες ένταξης των βιοτεχνών και επισκευαστών αυτοκινήτων σε προγράμματα του ΕΣΠΑ


Οι δυνατότητες ένταξης των βιοτεχνών και των επισκευαστών αυτοκινήτων σε επόμενες προσκλήσεις δραστηριοτήτων του ΕΣΠΑ που μέχρι σήμερα δεν ήταν επιλέξιμες συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε την Τρίτη ο υφυπουργός Οικονομίας Στάθης Γιαννακίδης, σύμφωνα με ανάρτηση του υφυπουργού στο Facebook.

Στη συνάντηση συμμετείχε και η ειδική γραμματέας του υπουργείου Οικονομίας, για τα προγράμματα ΕΣΠΑ, Ευγενία Φωτονιάτα και στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα χρηματοδοτικά εργαλεία και οι δυνατότητες ένταξης των βιοτεχνών και των επισκευαστών αυτοκινήτων σε επόμενες προσκλήσεις δραστηριοτήτων που μέχρι σήμερα δεν ήταν γι' αυτά τα επαγγέλματα επιλέξιμες. Παράλληλα, συζητήθηκε η κατάσταση που επικρατεί στην αγορά και στις επιχειρήσεις του κλάδου στην Κεντρική Μακεδονία.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος Ενιαίας Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης Αθανάσιος Νικολόπουλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ανελκυστήρων Βορείου Ελλάδος Ανδρέας Καραγιαννίδης, ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου Ιωάννης Μπιντάκος και στελέχη του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: