Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Α΄ΕΣΚΑΣΕ: Μεγάλο διπλό για την ανδρική μας ομάδα μπάσκετ στη Λιβαδειά επί του Απόλλωνα με σκορ 63-73

Μωραΐτης
Ο προπονητής του Γυμναστικού Συλλόγου Ιτέας Χρήστος Μωραΐτης
Μεγάλο διπλό πέτυχε σήμερα το απόγευμα η ανδρική μας ομάδα μπάσκετ στη Λιβαδειά επί του Απόλλωνα του Νίκου Παπούλια, με τελικό σκορ 63-73, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ΕΣΚΑΣΕ. Η σημαντική αυτή εκτός έδρας νίκη της ομάδας μας μας έφερε - μετρώντας 6 νίκες και 5 ήττες -  στην 1η τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, μετά από ΧΒΑ, Τελεθριακό και Αίαντα Αυλίδας, με την πρωτοπόρο ΧΒΑ να νικά τον Γ.Σ.Αυλίδας με 88-39 και να βρίσκεται κοντά στην απ’ ευθείας άνοδο στη Γ’ Εθνική.
 Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τι συνέβη στον αγώνα με τον Απόλλωνα επιλέγοντας αυτόν τον σύνδεσμο.
Επίσης θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η 10η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας που αναβλήθηκε στις 5 Ιανουαρίου λόγω κακοκαιρίας αποφασίστηκε από το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΣΕ να διεξαχθεί στις 16 Φεβρουαρίου αντί της 16ης αγωνιστικής που επρόκειτο να διεξαχθεί εκείνη τη μέρα και το πρωτάθλημα συνολικά να μεταφερθεί κατά μια αγωνιστική (Διαβάστε εδώ σχετικά).
Αυτό σημαίνει, πως με τη μετάθεση όλων των αγωνιστικών κατά μια εβδομάδα το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί αντί για τις 6 Απριλίου στις 13 του ίδιο μήνα.
Επόμενος αντίπαλος της ομάδας μας είναι ο Αίαντας Αυλίδας, που βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο αγώνας-ντέρμπι θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο 26/1 στο κλειστό γήπεδο της όμορφης πόλης μας.
Τέλος ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι αύριο το μεσημέρι στις 3μμ η παιδική μας ομάδα μπάσκετ αγωνίζεται στο κλειστό γήπεδο της Ιτέας με τον Κάδμο Θηβών και σας καλούμε να παρακολουθήσετε μαζί μας τον αγώνα.

Διαιτητές: Τσάλλας-Χατζής.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-18, 9-24, 26-12, 10-19.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Παπούλιας): Λεοντίου 3 (1), Κωτσαδάμ 2, Τερματζίδης 19 (2), Μακρής 4 (1), Σταμέλος 4, Παππάς 8, Καρφάκης 1, Μεργούπης 11, Σκαλτσάς 11, Ζάμπας, Γιατζητζόγλου, Παπαγεωργίου Αλ.
Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ (Μωραΐτης): Παπαθεοχάρης 6 (1), Μπαντελάς 8, Γεωργαντάς 22 (1), Κοντογιάννης 13 (1), Αγγελόπουλος 12 (4), Πράππας 3 (1), Πετράκος 4, Δημητρίου 5 (1), Σκούρας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΓΣ Ιτέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: