Ψηφίστε τώρα για την σωτηρία του Δελφικού Τοπίου

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πυκνές χιονοπτώσεις και σφοδρές καταιγίδες από σήμερα.


- Χαλάει μέχρι την Τετάρτη το σκηνικό του καιρού.
- Αναλυτικά πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία.


Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, με ισχυρές βροχές και πυκνές χιονοπτώσεις να εκδηλώνονται στα περισσότερα ορεινά της Δυτικής, Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.


ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟ WWW.DELTIOKAIROU.GR
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε αργά το βράδυ της Δευτέρας η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, από το πρωί σήμερα και από τα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν έντονες βροχοπτώσεις, καταιγίδες καθώς και ισχυρές χιονοπτώσεις στα ορεινά της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές στα βορειοδυτικά.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
  • Σήμερα, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου
Α) Νωρίς το πρωί τα νησιά του Ιουνίου, η Ηπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Μακεδονία. Από το μεσημέρι η Πελοπόννησος (κυρίως η δυτική και νότια), η κεντρική Στερεά και πιθανόν η δυτική και βόρεια Θεσσαλία και η κεντρική Μακεδονία.
Τη νύχτα η ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, η Κρήτη και οι Κυκλάδες.
Β) Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Ηπειρο (πάνω από 600 μέτρα), τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία (από 600-700 μέτρα), στη Θεσσαλία (στα δυτικά και βόρεια) και τη βόρεια Πελοπόννησο (από 800-900 μέτρα).
Αύριο, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου
Α) Μέχρι τις πρωινές ώρες η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, οι Κυκλάδες και η Κρήτη και πιθανόν η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος.
Μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Μέχρι νωρίς το πρωί και μετα πιθανόν ξανά τη νύχτα τα νησιά του Ιονίου και η Ηπειρος.
Β) Χιονοπτώσεις, πιθανόν ισχυρές, θα σημειωθούν μέχρι το πρωί στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ορεινά και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς, της δυτικής Μακεδονίας και πιθανόν της κεντρικής Μακεδονίας.
Αργά τη νύχτα θα ξαναχιονίσει στα ορεινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: