Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Σημαντική νίκη , εκτός έδρας , του Αστέρα Ιτέας επί του Διγενή Νεοχωρίου με 2-0 - Η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική

Διγενής Νεοχωρίου - Αστέρας Ιτέας 0-2
ΣΚΟΡΕΡ: / 27' Αλέξίου, 46' Γεωργουσόπουλος
Στο Νεοχώρι ο Διγενής ηττήθηκε με 2-0 από τον Αστέρα Ιτέας και πλέον δυσκολεύουν τα πράγματα για την παραμονή του στην κατηγορία. Από την άλλη ο Αστέρας Ιτέας πήρε μία σημαντική νίκη και πλέον βρίσκεται στο +7 από τις θέσεις του υποβιβασμού. 
Διγενής Νεοχωρίου (Αχιλλέας Σαρακατσάνος): Ζαφείρης, Γούτσιος, Σαρακατσάνος, Αετόπουλος, Τζέλης, Μπασιάκας (72’ Νικόλαρος), Κολοβός, Αμπαδιωτάκης, Σκόνδρας, Τσικρικάς (60’ Τσαλάκου), Κατσαμάγκας.
Αστέρας Ιτέας (Κώστας Λίβας): Λαμπρόπουλος, Αρκουμάνης, Αντωνόπουλος, Ζανιάς, Πανάκης, Μπογκντάνι, Γεωργουσόπουλος (87’ Κοντογιώργος), Αλεξίου, Χαραλαμπίδης, Αντωνίου (63’ Τουλούτζι), Μαλισιώβας (77’ Κουτσούμπας)
Ήττα για τον Ολυμπιακό Βόλου στη Θήβα, σημαντική εκτός έδρας νίκης για τα Σέλλανα, στο... μηδέν Νίκη Βόλου και Αμβρυσσέας Διστόμου. 
Αναλυτικά:
Νίκη Βόλου - Αμβρυσσέας Διστόμου 0-0
ΣΚΟΡΕΡ:
KOKKINH: / 81’ Ντέντσεφ
Στο Πανθεσσαλικό στάδιο δεν κατάφερε να πάρει την νίκη η Νίκη Βόλου απέναντι στον σκληροτράχηλο Αμβρυσσέα. Η βολιώτικη ομάδα πλέον βρίσκεται πίσω με 13 βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΝΠΣ Βόλο, ενώ η ομάδα του Διστόμου βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. 
Νίκη Βόλου (Φάντζιο Μπούις): Θεολόγης, Γενιτσαρίδης, Ζιώγας, Κραγιόπουλος, Καρτσαμπάς, Μέτσε, Ντόλγκι, Ιορδανίδης, Ντινιωτάκης (71’ Βουρδάκης), Μπάιριτς (90+2’ Τζάθας), Τζιώρας (58’ Αναστασίου)
Αμβρυσσέας Διστόμου (Μ. Τσίρκοβιτς): Ντέντσεφ, Μεταλλινός (75’ Μαργαρίτης), Καλαγκάνης, Γιαλαμίδης, Τέλλος (90+2’ Σχίζας), Βανγκέλι, Βλάχος, Σούκιας (70’ Μπότσης), Ντος Σάντος, Χίζι, Μανιδάκης

ΑΟ Θήβα - Ολυμπιακός Βόλου 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: 54’ Χατζηλάμπρος
ΚΟΚΚΙΝΗ: / 33’ Θέος
Τέλος το νικηφόρο σερί για τον Ολυμπιακό Βόλου καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τον ΑΟ Θήβας, με τους Βολιώτες να μένουν και με δέκα παίκτες από το 33ο λεπτό εξαιτίας της αντιαθλητικής συμπεριφοράς του Θέου. Έτσι η Θήβα πήρε μια σημαντική ανάσα για τη συνέχεια και πλέον ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό Βόλου. 
ΑΟ Θήβα (Θόδωρος Παχατουρίδης): Μόνος, Πλατέλλας, Τόπι, Χατζηλάμπρος, Χριστοδουλόπουλος (80’ Βουρνάζος), Μαυρόπουλος, Αργυρίου, Κοτώρος (46’ Γιαλός), Σουμάχ (76’ Κοτσαλάς), Κάρλος, Ζυγογιάννης (55’ Μάγγας)
Ολυμπιακός Βόλου (Λάκης Μπακάλης): Καραγκιολίδης, Σάββας, Γελαδάρης, Τόσκας, Νόνης, Δ. Κόκας, Διβανές (70’ Μέμμος), Ρόκας, Χρήστου (65’ Σέττος), Θέος, Ευθυμιάδης

ΑΠΟΚ Βελούχι - Ρήγας Φεραίος 2-3
ΣΚΟΡΕΡ: 51', 85’ Κακκαβάς / 8' Τσελεπής, 12' Τζοβάρας, 39' Μπόρας
Αν και ο Ρήγας Φεραίος προηγήθηκε με 3-0 παραλίγο να χάσει την νίκη μέσα από τα χέρια του, καθώς εκτός από το χαμένο πέναλτι του Τσιώλη, Ο ΑΠΟΚ Βελούχι μείωσε σε 2-3 στο 85' με τον Κακκαβά να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα και με τον αγώνα να παίρνει μια άλλη μορφή στα τελευταία λεπτά. Τελικά απέδρασε από το Βελούχι ο Ρήγας Φεραίος και έτσι συνεχίζει την προσπάθειά του για την παραμονή στην κατηγορία. 
ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Ρεσίτης, Κόλλιας, Μπόγδανος (39’ Αθανασόπουλος), Ζαραβέλης, Κατσαδούρος, Μπακαλίδης, Γεωργίου, Μπαρμπόσα, Παχής (58’ Σερπάνος), Κακκαβάς και Τσιμόπουλος.
Ρήγας Φεραίος (Γιώργος Αλεξίου-Χρήστος Σπαθής): Τσουμπέκος, Ράπτης, Κυριάκος, Σπαθής, Χατζηαθανασίου, Αλεξίου (80΄Σουγκάρης), Νασιακόπουλος (90+3’ Γεωργιάδης), Μπόρας (70’ Παπακώστας),Τσελεπής (90+1’ Μπομπότης), Τσιώλης, Τζοβάρας



ΝΠΣ Βόλος – Οπούντιος Μαρτίνου 3-0
ΣΚΟΡΕΡ: 7' Μάντζης, 10' Ηλιόπουλος, 51' Μελισσόπουλος

ΓΣ Αλμυρός - ΑΟ Σελλάνων 0-1
ΣΚΟΡΕΡ: 59’ Κοντός


Η βαθμολογία του 4ου Ομίλου:
ΝΠΣ Βόλος 50
Νίκη Βόλου 36
ΓΣ Αλμυρού 33
Αστέρας Ιτέας 31
Θήβα 30
Ολυμπιακός Βόλου 30
Αμβρυσσέας Διστόμου 28
ΑΟ Σελλάνων 22
Ρήγας Φεραίος  22
Διγενής Νεοχωρίου 19
Οπούντιος Μαρτίνου 14
Αχιλλέας Φαρσάλων 13
Βελούχι 6


Η επόμενη (21η) αγωνιστική
Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, 15:00
Οπούντιος Μαρτίνου – Αστέρας Ιτέας
Αμβρυσσέας Διστόμου – ΝΠΣ Βόλος
Ρήγας Φεραίου – Διγενής Νεοχωρίου
Ολυμπιακός Βόλου – Νίκη Βόλου
ΑΟ Σελλάνων – Βελούχι
Αχιλλέας Φαρσάλων – ΓΣ Αλμυρού
Ρεπό: ΑΟ Θήβα

Δεν υπάρχουν σχόλια: