Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Χρήστος Μωραϊτης:’Το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά”



img_2448
Συγχαρητήρια στους παίκτες του αλλά και στην ομάδα της Παναγίτσας έδωσε μετά το τέλος του τελικού ο προπονητής των πρωταθλητών του Γ.Σ.Ιτέας Χρήστος Μωραϊτης, τονίζοντας πως ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας αντάξιος της ποιότητας των δύο αντιπάλων.

Για τη νίκη της ομάδας του ο Χρήστος Μωραϊτης τόνισε πως στο τελευταίο 10λεπτο οι παίκτες του έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία λόγω της συμμετοχής τους και με το αντρικό τμήμα πήραν σωστές αποφάσεις φτάνοντας στην κατάκτηση του τίτλου, που όπως πάντως επισήμανε το νόημα σε αυτές τις κατηγορίες είναι πρώτα απ” όλα τα παιδιά να προετοιμάζονται σε όλα τα επίπεδα για να αγωνιστούν μελλοντικά σε δυσκολότερες συνθήκες.

“Ήταν ένας τελικός αντάξιος της ποιότητας των δυο ομάδων . Ένα ματς με όμορφο θέαμα που ελπίζω να το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Είχε αρκετό σασπένς με πολλές εναλλαγές στο σκορ και νομίζω πως τα παιδιά και των δυο ομάδων έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.
Το τρόπαιο σαν τρόπαιο δεν λέει τίποτα σε εμένα προσωπικά αν δεν συνεχιστεί η σκληρή δουλειά από τα παιδιά ώστε να φτάσουν στα όρια των δυνατοτήτων τους. Κανείς δεν θα θυμάται σε τρία τέσσερα χρόνια ποιος πήρε το παιδικό πρωτάθλημα. Το νόημα νομίζω στα τμήματα υποδομής είναι τα παιδιά να προετοιμαστούν αγωνιστικά, πνευματικά, σωματικά για υψηλότερο επίπεδο. Στα του τελικού έχω να πω ότι η Παναγίτσα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά στο κρίσιμο τέταρτο δεκάλεπτο εμείς λόγω ότι τα παιδιά μας είναι πιο παιγμένα ( σε αντρικό επίπεδο) είχαμε καλές αποφάσεις και βγάλαμε πολύ μεγάλη ψυχή.
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Παναγίτσας που είναι μια παραδοσιακή δύναμη στο χώρο των υποδομών και αυτό δίνει μεγαλύτερη αίγλη στην νίκη μας. Το να επισημάνω ότι ο κόουτς Μιχαήλ κάνει εξαιρετική δουλειά εκεί νομίζω είναι περιττό. Ευχαριστώ τον κόσμο της Ιτέας για την υποστήριξη του και δίνω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μου για την αγωνιστικότητα τους αλλά και το ήθος τους. Τη νίκη την αφιερώνω στον άτυχο αθλητή μας Αναγνωστάκο Θοδωρή που απουσίαζε λόγω τραυματισμού και έχασε τον τελικό.  Μακάρι στην ζωή του, αυτός και όλα τα παιδιά να παίξουν σε πολύ πιο σημαντικούς τελικούς από τον χθεσινό …
Συγχαρητήρια και για τη διαιτησία των κύριων Κοτσιμπού-Χουγιάζου σε ένα πολύ δύσκολο ματς”.



Δεν υπάρχουν σχόλια: