Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Κανείς ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ την Εφορία!


Η μεγαλύτερη και η πιο ροκ συναυλία ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ συνεπαίρνει τους Ελληνες


H εγαλύτερη και η πιο ροκ συναυλία ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ συνεπαίρνει την Ελλάδα απ΄άκρον εις άκρον.
Επιτέλους οι Ελληνες κοψοχέρηδες ψηφοφόροι ανακαλύπτουν πως για να πέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που λεηλατεί τις ζωές τους είναι να ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τις οφειλές τους στην Εφορία και στο Ελληνικό Δημόσιο.
Μόνο έτσι θα ενεργοποιηθεί ο ΚΟΦΤΗΣ στους μισθούς των αχρήστων Δημοσίων Υπαλλήλων κι αυτοί οργισμένοι θα εκδικηθούν τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι Ελληνες πολίτες συνειδητοποιούν πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη πράξη αντίστασης από τοΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τα χρέη τους στο διεφθαρμένο Ελληνικό Δημόσιο.


Ετσι ο ένας φορολογούμενος παρακινεί τον άλλον λέγοντάς του:
-Πάρε κι εσύ μέρος στην συναυλία. ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ για να πέσουν οι μακελάρηδες. ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!!!
Πρόκειται για την μαγαλύτερη λαική αντίσταση των τελευταίων 6 χρόνων.
Ηδη η αντίσταση των Ελλήνων φέρνει αποτελέσματα σύμφωνα με το ρεπορτάζ τουΣωτήρη Νίκα στον ΣΚΑΙ:
Νέα αύξηση, 1,2 δισ. ευρώ, κατέγραψαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των φορολογουμένων προς το Δημόσιο τον Ιούνιο, ανεβάζοντας το συνολικό πόσο σχεδόν στα90 δισεκ. ευρώ!!!!!!!!!!
Το οικονομικό επιτελείο ανησυχεί ότι η κατάσταση τους επόμενους μήνες ενδεχομένως να επιδεινωθεί, καθώς θα πρέπει να καταβληθούν ο φόρος εισοδήματος, ο ΕΝΦΙΑ και τα τέλη κυκλοφορίας.
Επίσης και τα χρέη του Δημοσίου, προς προμηθευτές και φορολογούμενους αυξήθηκαν τον Ιούνιο, φθάνοντας στα 7,2 δισ ευρώ, από 7 δισ. ευρώ που ήταν τον Μάιο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών που δόθηκαν στη δημοσιότητα, από τα 7,2 δισ. ευρώ που είναι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του κράτους, τα 5,9 δισεκ. ευρώ αφορούν σε οφειλές προς προμηθευτές και τα υπόλοιπα 1,3 δισ. ευρώ σε εκκρεμείς επιστροφές φόρων.
Kαι καθώς η αντίσταση των Ελλήνων φορολογουμένων με το ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ κορυφώνεται, τα ευχάριστα νέα από τα έσοδα του Τουρισμού μάς δίνει μεγαλύτερο κουράγιο: Φέτος θα μειωθούν οι εισπράξεις από τον Τουρισμό άρα το άθλιο και διεφθαρμένο κράτος θα αναγκασθεί να ενεργοποιήσει τον Κόφτη στους μισθούς των κηφήνων Δημοσίων Υπαλλήλων. Αυτό είναι το κομβικό σημείο!
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
Αυτό είναι το Κίνημα που Συνεπαίρνει όλη τη χώρα…
http://kourdistoportocali.com

3 σχόλια:

03218 είπε...

Χείλοια ΜΠΡΑΒΩ σας.Αιμπνευσμαίνω αρθρω. Ασσίλιπτη σίλιψι.κε σανότερα στρόματα σκέψις,οπου αραιόνι κι ο ααίρας.

Ανώνυμος είπε...

Τι? Έπαψε να είναι φορομπηχτικό το κράτος? Εσάς πόσος φόρος σας έρχεται? Για αναφέρετε ένα παράδειγμα.

Ανώνυμος είπε...

Ένας άλλος τίτλος του άρθρου μπορεί να είναι:

«Όταν ο Αλαφούζος κινδυνεύει να πάει φυλακή, ακόμα και το ΣΚΑΙ ξεχνά το άθλιο προπαγανδιστικό του παρελθόν υπέρ του ξεπουλήματος της Ελλάδας και γίνεται αντιμνημονιακός».

Ή πιο σύντομα,

«Η μεγάλη εποποιία του ΣΚΑΙ: Τρώγοντας εκεί που έχεζε».

Το αν οι Έλληνες πρέπει να πληρώνουν φόρους εξαρτάτε από το σε τι καθεστώς πιστεύουν οι ίδιοι ότι ζουν.
Αν πιστεύουν ότι ζουν σε μία εποχή πολέμου, που κάποιοι προσπαθούν για μία ακόμα φορά να αρπάξουν τον πλούτο της Ελλάδας και να κάνουν σκλάβους τους Έλληνες όπως έχει συμβεί άπειρες φορές στην ιστορία αυτού του ευλογημένου τόπου. Αν κατανοούν πως για την ώρα χάνουν αυτόν τον πόλεμο μόνο και μόνο επειδή πήραν στα σοβαρά την μελετημένη ψεύτικη εικόνα της πραγματικότητας (τεμπέλης λαός, λαός διεφθαρμένων, όλοι μαζί τα φάγαμε κ.λ.π.) την οποία τα δωσίλογα κανάλια μαζί με τον ΣΚΑΙ φύτεψαν με την πλύση εγκεφάλου στους ανύποπτους εγκεφάλους τους. Αν έχουν κατανοήσει πώς τον πόλεμο αυτό τον χάνουν και θα τον χάνουν μόνο εάν εξακολουθήσουν να πιστεύουν δήθεν Έλληνες, άπληστους ανήθικους υλιστές, μακιαβελικούς ηλίθιους και συνειδητούς προδότες των προδοτικών ΜΜΕ και της πολιτικής. Αν πιστεύουν ότι δεν είναι άχρηστοι να ζήσουν τον εαυτό τους σε ένα από τους πιο πλούσιους τόπους της γης. Αν έχουν καταλάβει γιατί γιορτάζουν την 25η Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου. Αν γνωρίζουν ότι ο Κολοκοτρώνης και οι αντάρτες βγήκαν στα βουνά και πάλεψαν χωρίς να έχει υπογράψει κάποιος θεός βεβαίωση επιτυχίας του αγώνα. Αν είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν για τον τόπο τους, για τον μοναδικό τρόπο ζωής που τους κληρονόμησαν οι πρόγονοί τους, μόνο και μόνο με το να δεχτούν και να δηλώσουν προς κάθε κατεύθυνση πως αν χρειαστεί θα δεχτούν με αγωνιστικό πείσμα να περιοριστούν ένα δύο χρόνια στα ελάχιστα προκειμένου να αρχίσουμε σαν χώρα να ζούμε τον εαυτό μας (για πρώτη φορά μετά το 1821).
Τότε το να πληρώσουν τους φόρους είναι πράγματι υποταγή, αποδοχή ήττας και υπογραφή παράδοση άνευ όρων.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
Αν οι έλληνες πιστεύουν στο «ΕΥΡΩ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ», τότε να πληρώσουν κανονικά τους φόρους τους. Και για αρχή, οι κόρες πόρνες στα πορνεία του κόσμου, οι γιοί σκλάβοι στις αγορές του βορρά, οι υγιείς ενήλικες το ένα μάτι, το ένα, νεφρό και τον ένα πνεύμονα (για αρχή) στις αγορές μοσχευμάτων. ΓΙΑΤΙ, ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ».

Ανεξάρτητα αυτού όμως, ο ΣΚΑΙ παραμένει και θα είναι πάντα ένα από τα πρωτοπαλίκαρα των κατακτητών (ή των σωτήρων μας) και σε κάθε περίπτωση είναι εντελώς άθλιο να «τρώει» σήμερα εκεί που μέχρι χθες «έχεζε». Και ανάλογα άθλιοι και άξιοι της μοίρας τους, όσοι ανακάλυψαν το «δεν πληρώνω» από το ΣΚΑΙ σήμερα, επειδή κάποιοι (έστω της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ μπλα, μπλα μπλα), παλεύουν να ξεμαγαρίσουν την χώρα αποδίδοντας δικαιοσύνη και ψάχνοντας τα κλεμμένα (αν τελικά το πρόβλημα είναι ότι τα έκλεψαν και δεν τα φάγαμε όλοι μαζί).

Ευχαριστώ για το βήμα.