Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΙΤΕΑ... Βιώνουμε μία κατάσταση εγκατάλειψης της πόλης μας - ΦΩΤΟ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ ΜΕΓΚΟΣ. Τοπικός σύμβουλος



ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

                               Δελτίο Τύπου

Ιτιώτες και Ιτιώτισες, εδώ και αρκετούς μήνες βιώνουμε μια κατάσταση εγκατάλειψης της πόλης μας από την σημερινή δημοτική αρχή.  Στο περασμένο τοπικό συμβούλιο, που έγινε στις 22 Αυγούστου 2016,  παρουσιάσαμε τα προβλήματα της πόλης μας,  όπως σκουπίδια, καθαριότητα, παραλίες, εργατικό δυναμικό, μηχανολογικό εξοπλισμό, σκουπιδότοποι (π.χ. οι γαλλικοί μόλοι), νερό, αποχετευτικό και άλλα πολλά, που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και τις βασικές ανάγκες μιας πόλης. Για έργα που χάθηκαν με ευθύνη της δημοτικής αρχής αλλά και αυτά που τείνουν να χαθούν (σωστή λειτουργία και αναβάθμιση βιολογικού, δίκτυο ύδρευσης, ενεργειακή αναβάθμιση κολυμβητηρίου  και άλλα).   Και για του λόγου το αληθές  καταθέσαμε φωτογραφίες  που δείχνουν την σκληρή αυτή πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά οι Ιτιώτες. Τις φωτογραφίες καταθέσαμε στο τοπικό συμβούλιο με το ερώτημα,  γιατί θα πρέπει ο πολίτης της ΙΤΕΑΣ να πληρώνει τέλη καθαριότητας για  μια πόλη που δεν απολαμβάνει των υπηρεσιών του  Δήμου;. Βέβαια δεν δόθηκε καμία σοβαρή απάντηση ούτε καν υπόσχεση για αλλαγή του σημερινού τοπίου, ούτε από τον Πρόεδρο του Τ.Σ ούτε από την Αντιδήμαρχο Ιτέας.   

Δεν  απάντησαν αυτοί ούτε σε ερωτήματα σχετικά με το σοβαρό θέμα των νερών,  που είχαμε υποβάλλει  από 23/3/2016 παρά  κρύφτηκαν πίσω από φτηνές και παράτυπες δικαιολογίες  και στις 22/8/2016  ξανακαταθέσαμε τα ίδια ερωτήματα. Αυτή η αντιμετώπιση των τοπικών συμβούλων, εκτός του ότι προσβάλλει αυτούς (τ. συμβούλους) και τους πολίτες της Ιτέας που εκπροσωπούνται απ’ αυτούς,  καταδείχνει την ανικανότητα της δημοτικής αρχής να σκύψει στα πραγματικά προβλήματα της ΙΤΕΑΣ  και των πολιτών της και για τούτο ή σιωπά ή τραυλίζει.     Θα ήθελα να είμαι  λάθος στα συμπεράσματα αυτά,  αλλά δυστυχώς τα έργα του Δημάρχου και των υπευθύνων συμβούλων του είναι αδιάψευστοι μάρτυρες της  εγκατάλειψης της πόλης.

Πολίτες της ΙΤΕΑΣ δεν πρέπει να επιτρέψουμε την περαιτέρω καταστροφή  της πόλη μας.   Εμείς στο τοπικό συμβούλιο αγωνιζόμαστε  και ελπίζουμε  στην  βοήθεια όλων σας για να αναστρέψουμε αυτό το τοπίο του μαρασμού. Πιστεύουμε ότι η πόλη, που όλοι εμείς επιλέξαμε να ζήσουμε, αξίζει καλύτερης μεταχείρισης και κανένας δήμαρχος, αντιδήμαρχος η σύμβουλος δεν έχει το δικαίωμα να την καταστρέφει ή υποβαθμίζει  με οποιονδήποτε τρόπο.
Παρακάτω φωτογραφίες για του λόγου το αληθές.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ ΜΕΓΚΟΣ.                          
Τοπικός σύμβουλος
ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν.

  Δημοτική Κίνηση Πολιτών Δήμου ΔΕΛΦΩΝ
ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οσο για το μπαζωμα ? Ευτυχως και ηρθαν απο τα ορεινα {Στρωμη-Αθ.Διακο κ.λ.π.} και μπαζωσαν τα βραχακια γιατι τοσα χρονια δεν ξεραμε τι να τα κανουμε !!!!! Αληθεια η {κ.} Αντιδημαρχος εμπαζωσε τον κηπο της με τα ιδια μπαζα που προερχονταν απο βοθροληματα των Σαλωνων τον κηπο της ??? Αν οχι ποιον ρωτησε και ηρθε και μπαζωσε την πλαζ ΜΑΙΑΜΙ κ.λ.π. και βρωμουσε επι ενα μηνα η περιοχη ???? Σπιτι σου κυρα μου να κανεις κουμαντο περαν αυτου θα πρεπει να ρωτας !!!!!!!