Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Έναρξη σεζόν για τον Αστέρα Ιτέας




Εκκρεμεί η συγκρότηση του Δ.Σ. σε Σώμα, κράτησε αρκετούς από τους παλιούς ο πρωταθλητής Φωκίδας, που στοχεύει εκ νέου σε πρωταγωνιστική πορεία, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες για την ενδυνάμωση του ρόστερ της ομάδας του Κώστα Λίβα, όπως ενημερώνει επίσημα το Δ.Σ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Με την εκλογή – συγκρότηση του νέου Δ.Σ. έκλεισε η γενική συνέλευση της Τετάρτης και τώρα έχει σειρά η προετοιμασία της ομάδας διοικητικά (συγκρότηση σε σώμα) και αγωνιστικά προκειμένου ο Αστέρας να είναι έτοιμος για την νέα αγωνιστική περίοδο. Την Δευτέρα 29/8 θα γίνει η πρώτη προπόνηση και ο καθιερωμένος αγιασμός στο δημοτικό γήπεδο Ιτέας ‘οπου θα πραγματοποιηθεί και το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομαδας.
Το νέο Δ.Σ. του Αστέρα Ιτέας δεσμεύεται πως θα κάνει ό,τι περνάει απ το χέρι του για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα μας για άλλη μια χρονιά και να επιτύχει τους στόχους της, παρ όλη την δυσκολία των καιρών, και καλεί τον κόσμο της ομάδας που διαχρονικά είναι δίπλα στην ομάδα να βοηθήσει την προσπάθεια αυτη και στο τέλος ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να πετύχουμε τους στόχους μας.
Η διοίκηση έχει προχωρήσει σε συμφωνία με όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές που αποτελούσαν το περσινό ρόστερ με σκοπο να κρατήσει όλα τα παιδιά που βοήθησαν στην κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος και έχει έρθει σε επαφές για την απόκτηση και κάποιων ακόμη για την ενίσχυση της ομάδας
(ονόματα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες)
ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ


http://www.amfissaface.gr/


ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
Ύστερα από επαφές με το υπάρχον εμψυχο δυναμικό του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ,και εκφράζοντας την θέληση να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται για την αγαπημένη μας ομαδα Ανανέωσαν και θα αγωνιστούν και φέτος με την φανέλα του Αστέρα οι:
Χαρδαλούπας Κωνσταντίνος
Καρδαράς Κωνσταντίνος
Βάσος Απόστολος
Δαμιανός Γρηγόρης
Κοντογιώργος Δημήτριος

Το Δ.Σ του Αστέρα Ιτεας τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά,να είναι γεροί και να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Υ.Σ. Θα ακολουθήσουν προσεχώς και οι υπόλοιποι που Ανανέωσαν,καθώς και που αποχώρησαν

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

TO SIMBOYLIO ΘA TO ANAKINOSETE.....