Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Γ. ΔΡΑΚΑΚΗΣ : ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΙΤΕΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016 - ΦΩΤΟ ΝΤΡΟΠΗΣ!


O Κος Παναγιωτόπουλος  την προεκλογική περίοδο Μάιος 2014  και μάλιστα επιτιθέμενος στην σημερινή Μείζονα αντιπολίτευση ανέφερε επί λέξει :

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝ ΕΤΕΙ 2014 ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑ ΑΦΡΙΚΗ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ!
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Άμφισσα, 16 Μαΐου 2014
Θανάσης Παναγιωτόπουλος

Ιδού λοιπόν κατά πόσον νοιάζεται για τον τόπο ο Κος Παναγιωτόπουλος  ! Εχει μετατρέψει κυρίως την Ιτέα σε σκουπιδότοπο και μάλιστα μεσούσης της τουριστικής περιόδου επισυνάπτω φωτογραφίες  29 κ 30 Αυγούστου 2016 στο κέντρο της Ιτέας στην Μαρίνα στους Γαλλικούς Μώλους . Καθημερινό πλέον φαινόμενο !!!!

Κύριε Παναγιωτόπουλε όχι μόνον ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑ ΑΦΡΙΚΗ έχετε καταντήσει τον Δήμο ΔΕΛΦΏΝ αλλά κάτι πολύ χειρότερο ΚΑΤΙ που δεν μπορεί πλέον ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ο ανθρώπινος νούς !!!

Εν έτη 2016 καταντήσατε τον Δήμο Δελφών μια τεράστια χωματερή !!! Κάθε πόλη ανεξέλεγκτη διαχείρηση απορριμάτων . Κάθε ρέμα και μπάζα . Κάθε ερημική πλαγιά ή γούβα με σκουπίδια . Διάθεση απορριμάτων σε ανεξέλεγκτους χώρους . Ανακύκλωση δεν λειτουργεί μαζί με τα απορρίματα περισυλλέγετε και τα ανακυκλώσιμα .Το πόσιμο νερό αποδεδειγμένα πλέον μας ποτίζετε με κολοβακτηριοειδή !!! Τις θάλασσες τις μολύνετε με τα λύματα των βιολογικών !!!

Τι άλλο θέλουμε ποιά σε αυτόν τον Δήμο τα έχουμε ΟΛΑ  ζούμε ποιοτικά και Υγιεινά !!!
ΝΤΡΟΠΗ  !!!!
Σας το είπα στην λογοδοσία σας και το επαναλαμβάνω  :
ΕΙΣΤΕ Η ΠΟΙΟ ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !!!

31/8/2016

Γεώργιος Δρακάκης
Δημοτικός Σύμβουλος
Απολλώνειο Φώς – Καθαρή Λύση 







2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΠΙΣΗΣ , ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΔΕΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΔΟΥΣ (ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ) ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΟΧΗΜΑ.
ΜΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ποσοι βγαινουν να μαζεψουν σκουπιδια κ ποσοι τριβουν τα μεζεα τους στα γραφεια...κ απ αυτους που βγαινουν ποσοι πραγματικα ιδρωνουν την φανελλα.Το χαλι της δημοσιας διοικησης ξεκιναει απο το οτι δεν εξασκειται διοικηση.Το πτωμα που λεγεται Ελληνικη δημοκρατια,αποσυντιθεται κ βρωμαει,ο λοιμος οπου να'ναι θα ξεσπασει...