Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Ραγδαίες εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία!

Μητσοτάκης και Γεωργιάδης

Μπουρλότο βάζει στη ΝΔ η αυτονόμηση κορυφαίου στελέχους - Ανήσυχος ο Μητσοτάκης


Η εφημερίδα «Αυγή» στο σημερινό της φύλλο κάνει λόγο για έναν αντιπρόεδρο της ΝΔ που έχει αρχίσει και αυτονομείται.
«Ποίος εκ των δύο αντιπροέδρων της ΝΔ έχει αρχίσει να αυτονομείται από την κεντρική «γαλάζια» γραμμή προκαλώντας την ανησυχία της ηγεσίας του κόμματός του. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο αντιπρόεδροι είναι οι κ.κ. Χατζηδάκης και Γεωργιάδης. Διαλέγετε και παίρνετε αν και η λύση είναι μάλλον εύκολη…», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μου ειπε ο κουμπαρος της θειας μου που της ειπε ο πρωτος της αντρας που ειχε ξαδελφο τον κουμπαρο της θειας του της ανυπαντρης και επλενε τα βρακια των Τσιπρεων , που της ειπε ο φιλος της οτι του ειπε η πρωην γυναικα του που τα εχει με εναν κλητηρα απο την βουλη που τασκτοποιει καποιον απο τους ΑΝΕΛ οτι κατι γινεται στην Ν.Δ. 2. Ο μικρος λεει στον μπαμπα του : μπαμπα ο γαϊδαρος πεταει , ο μπαμπας φυγε απο εδω ανοητε , το παιδι το επεναλαμβανει αρκετες φορες και στο τελος ο μπαμπας ρωταει και ποιος σου το ειπε ? ο μικραος απανταει το γραφει η Αυγη που διαβαζεις στο τελος . Γυριζει ο μπαμπας το διαβαζει και λεει στον μικρο : ε πεταει σηκωνεται 5-6 μετρα και ξανακαθεται στην γη !!!!! ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΥΓΗ !!!!!!! Αληθεια κανενας απο τους οπαδους αυτουνου που του αρεσει καθεται στα τεσσερα δεν βρισκεται πλεον !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΟΣΟ Η ΑΥΓΗ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΤΩΡΑ ΠΡΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΡΓΟΥΣΕ Ο Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι και να γράψει η ΑΥΓΗ η Ν.Δ θα σαρώσει. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατρακυλάνε. Ακόμη και οι πιο φανατικοί οπαδοί τους ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ να πουν ότι τους ψηφίσαν. Εκτός από τον Καρανίκα και τους υπόλοιπους μετακλητούς κανένας δεν τους στηρίζει. Η κοινωνία τους έχει γυρίσει την πλάτη.