Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

8ος ο Ζεμαδάνης Κων/νος στο παγκόσμιο κύπελο Ultra Triathlon της Λιθουανίας

Στις 26-28 Αυγούστου 2016, πραγματοποιήθηκε στην πόλη Panevezys της Λιθουανίας το παγκόσμιο κύπελο Double Ultra triathlon (452 χλμ). Ο αγώνας περιελάμβανε 7.6 χλμ κολύμβηση/ 360 χλμ ποδηλασία και 84 χλμ τρέξιμο χωρίς διακοπή σε διάστημα 36 ωρών. 


Συμμετείχαν οι 30 καλύτεροι αθλητές από 22 χώρες. Ο Έλληνας αθλητής μαζί με τον γάλο Laurent Guinette, ήταν οι μόνοι δύο αθλητές που συμμετείχαν και στο Double Ultra Triathlon στη Σλοβενία μόλις δύο εβδομάδες πριν τον αγώνα της Λιθουανίας (12-13/8 Σλοβενία, 26-28/ 8 Λιθουανία).Ο Κώστας τερμάτισε 8ος ισοφαρίζοντας μάλιστα και την καλύτερη ατομική επίδοσή του με χρόνο 25. 30 ώρες λόγω της πολύ καλής επίδοσης στο τρέξιμο. 

Οι χρόνοι του Έλληνα αθλητή ήταν 2.56 ώρες κολύμβηση/12.50 ώρες ποδηλασία/9.30 ώρες τρέξιμο. Οι καιρικές συνθήκες ήταν σχετικά καλές με εξαίρεση τον δυνατό αέρα κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας δυσκολεύοντας το ποδηλατικό τμήμα του αγώνα, ενώ στη διάρκεια της νύχτας η θερμοκρασία έφτασε τους 6 βαθμούς. 

Ο Κώστας ευχαριστεί τους συντοπίτες του: Γιάννη και Κώστα Μπανά, Βασίλη Γκολφινόπουλο ιδιοκτήτες του café ¨Del Mar¨, Παναγιώτη Μπεχλιβανίδη ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου ¨Διάμετρος¨ και τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο ιδιοκτήτη του εστιατορίου “Flame” στην Ιτέα, για την οικονομική τους συμμετοχή.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλή συνέχεια στον συμπατριώτη μας υπεραθλητή

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια καλη συνεχεια και μην δεχτεις ποτε χειραψιες απο πολιτευτες γενικως θα σε ματιασουν αυτοι !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ηξερα οτι θα εφτανες τοσο ψηλα, οταν πηδουσες απο το παραθυρο του Φροντιστηριου σου..... Συγχαρητηρια Κωστα και να φτασεις ακομα πιο ψηλα τιμωντας τον αθλητισμο ,την Ιτεα, την Ελλαδα μας και ολους εμας που σε αγαπαμε και σε στηριζουμε