Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Στελέχη της ΝΔ: Σε αυτόν τον επιχειρηματία ξοφλάει γραμμάτια ο Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Τα γραμμάτια του Μητσοτάκη στην διαπλοκή

Το λιγότερο άστοχη χαρακτηρίζουν κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας την κίνηση του Κυρ. Μητσοτάκη να αναλάβει… χρέη συνηγόρου του επιχειρηματία-εκδότη Γ. Αλαφούζου. Και μάλιστα σε μια υπόθεση που κινείται στη σφαίρα του οικονομικού εγκλήματος και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποια θα είναι η κατάληξή της.
Στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες τους τα στελέχη διατυπώνουν σειρά ερωτημάτων όπως, π.χ., για ποιον λόγο ο κ. Μητσοτάκης βιάστηκε να πάρει θέση ενώ το θέμα βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης. 
Ορισμένοι εκτιμούν ότι προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να πλήξει την κυβέρνηση, στη βάση ότι ο κ. Τσίπρας δρα βάσει σχεδίου και προσπαθεί, παντί τρόπω και μέσω, να εξοντώσει τους αντιπάλους του. 
Άλλοι πάλι, και μάλλον είναι οι περισσότεροι μέσα στη ΝΔ, πιστεύουν ότι απλώς ο κ. Μητσοτάκης ξοφλάει γραμμάτια για τη στήριξη που του παρείχαν τα Μέσα Ενημέρωσης του Γ. Αλαφούζου προκειμένου να εκλεγεί αρχηγός. 
Υπενθυμίζουν, δε, ότι ανάλογη στάση είχε τηρήσει κι όταν αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ήρθε ο επικεφαλής του ΔΟΛ Στ. Ψυχάρης. 
Πάρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: