Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Υποχωρούν τα ποσοστά της ΝΔ - Πανικός στο επιτελείο του Μητσοτάκη από τις μυστικές δημοσκοπήσεις




Κοινή είναι η πεποίθηση στο επιτελείο των επικοινωνιολόγων που έχει προσλάβει η Συγγρού, αλλά και εκείνων που έχουν προσληφθεί από … “άλλους” για να δουλεύουν επικουρικά προς τον Κυριάκο, ότι μόλις 8 μήνες μετά την ανάδειξή του στην ηγεσία, το πολιτικό “brand” Κυριάκος, όχι μόνον δεν πουλάει, αλλά έχει ήδη ξεφουσκώσει. Και μαζί του και η συνήθης δημοσκοπική “δυναμική” που καταγράγει κάθε κόμμα, μετά από αλλαγή ηγεσίας. Διασταυρωμένες πληροφορίες του the faq. αναφέρουν μάλιστα, ότι τα τελευταία “κρυφά” νούμερα, ιδιαίτερα μετά και την υπόθεση Γεωργίου-ΕΛΣΤΑΤ αλλά και τις ακροάσεις στην Εξεταστική, είναι τόσο απόγοητευτικά, που … “τρόμαξαν” το επιτελείο του προέδρου της ΝΔ! Γι αυτό άλλωστε και έπεσε γραμμή να “αραιώσουν” το τελευταίο διάστημα τα … γκαλοπ, που δημοσιεύονται στα “φιλικά” Μέσα.
Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένο ότι η υπόθεση Γεωργίου αποτελεί ήδη “ενεργοποιημένη” βόμβα στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη, που ακόμα μία φορά φάνηκε ανέτοιμος να αντιληφθεί τη σημασία αλλά και το πραγματικό μέγεθος ενός μείζονος πολιτικού ζητήματος, ο στενός κύκλος του προέδρου της σπέυδει να … προλάβει τα χειρότερα, που δεν θα είναι άλλα, από μια … εκλογική αναμέτρηση με τη ΝΔ σπαρασσόμενη στο εσωτερικό της από το θέμα Γεωργίου. 
Η Ντόρα Μπακογιάννη, “παλιά καραβάνα” στο πολιτικό μετερίζι, έσπευσε να … “κάψει το σενάριο” στα κυριακάτικα φύλλα, λέγοντας πως ” δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο εκλογών το Φθινόπωρο “, ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που μαθημένος από τους “βυζαντινούς διαδρόμους” της Χαρ Τρικούπη, όπου υπάρχει καταστροφή, αυτός βλέπει “ευκαιρία”, έσπευσε χθες, να αερολογήσει αποκαλύπτοντας πως … ” ο Τσίπρας, ή, θα κάνει εκλογές, ή … δεν θα κάνει ” , αλλά ταυτόχρονα έβαλε και το περιοριστικό πλαίσιο κινήσεων στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο ζήτημα του Γεωργίου και της ΕΛΣΤΑΤ. Ταυτόχρονα, απευθύνθηκε, ( ως τί; … ) στο εσωτερικό της ΝΔ και ιδιαίτερα στην πλευρά που παραμένει προσδεδεμένη στον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, με ακαδημαικό μάθημα “σύγχρονης πολιτικής ιστορίας” ! Τους προέτρεψε να απεμπολήσουν την αποκατάσταση της αλήθειας για το τι είχε συμβεί το 2009 ( ίσως και πιο πριν ) και πως η χώρα οδηγήθηκε – μέρα μεσημέρι, κυριολεκτικά – στα νύχια των διεθνών κερδοσκόπων, του Σόιμπλε και του ΔΝΤ, αν θέλουν να διατηρηθεί το κοινό μέτωπο των #Παραιτηθείτε! Δηλαδή ΝΔ ( του Άδωνι, του Βορίδη του Σκυλακάκη, της Λυμπεράκη, της Ξαφά και του Σαμαρά ), ΠΑΣΟΚ και Ποταμού ( του Σταύρου, του Ιάσωνα και του Αμυρά )…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΔ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

Το εχουν μαθει καλα το κολπο και την προπαγανδα οι ακομη υποστηρικτες του ανωμαλου συνδιασμου ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ !!!!!!!!!! Βγαζουν συνεχεια μυστικα γκασλοπ ή σε διαλογους δεν αφηνουν κανενα να αρθρωσει λεξη !!!!! Καλο το κολπο να το εφαρμοσετε κι οταν πατε ΣΥΡΙΖΑ 3% και ΑΝΕΛ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!!