Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Ο Παναγιώτης Μέγκος σε συνέντευξή του τονίζει:«Παίζουν ένα άτιμο παιχνίδι»



Σε συνέντευξή του ο επικεφαλής της παράταξης Πολίτες στο Προσκήνιο κ. Παναγιώτης Μέγκος τονίζει για τον «πόλεμο του νερού»:
«Παίζουν ένα άτιμο παιχνίδι»
«Ένα κύριο μειονέκτημα της Δημοτικής Αρχής είναι η αδυναμία της να συγκρουστεί με το παλιό κατεστημένο, με νοοτροπίες και λογικές. Δεν έχει τέτοια σκέψη, δεν θέλει αυτή την κατεύθυνση», τονίζει.
«Οι ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, δεν θα δειλιάσουν ούτε μια στιγμή να πάρουν θέση για οτιδήποτε και κυρίως για τα κυρίαρχα θέματα της ζωής των κατοίκων», διαβεβαιώνει.
«Η στάση της φυγομαχίας ειδικά αν είσαι γνώστης της πραγματικότητας και της κατάστασης και προσπαθείς να την αποκρύψεις από τους δημότες τους οποίους εκπροσωπείς, παραπέμπει χωρίς μισόλογα σε φασίζουσες λογικές», ισχυρίζεται ο κ. Παναγιώτης Μέγκος επικεφαλής των Πολιτών στο Προσκήνιο σε συνέντευξή του στην ΩτΦ με αφορμή όσα έχουν διαδραματιστεί τελευταία για το νερό. 

Εξηγεί ότι τηρήθηκε κατά γράμμα η προβλεπόμενη διαδικασία στην τελευταία δειγματοληψία και τονίζει ότι «αμφισβητείται τώρα από την κα Αντιδήμαρχο και η διαπιστευμένη εταιρεία! Κάνω την πρόβλεψη πως όσα εργαστήρια και αν φέρουμε, διαπιστευμένα ή όχι πάντα θα αμφισβητούνται από την Δημοτική Αρχή. Όπως ήμουν σίγουρος πως η εταιρεία που δουλεύει για τον Δήμο θα έβγαζε τα αποτελέσματα που έβγαλε. Τα πάντα τέλεια. Όπως όλες τις προηγούμενες φορές».
«Ποιος έχει συμφέρον να βγάζει καθαρά ή όχι τα δείγματα νερού στον Δήμο; Ρωτάω εγώ.
Άμεσο συμφέρον να βγαίνουν οι μετρήσεις των Νερών καλές έχουν οι Δήμοι, γιατί διαφορετικά επιβαρύνονται με ευθύνες και κόστος μεγάλο Οικονομικό αρχικά και Πολιτικό στην συνέχεια γιατί είναι υπόλογοι απέναντι στις Τοπικές Κοινωνίες», τονίζει και αναρωτιέται «κάνουμε κακό στον τόπο; Γιατί κι αυτό προσπαθούν να το περάσουν στο κόσμο, παίζοντας ένα άτιμο παιχνίδι». 
 
Σήμερα στην Ώρα της Φωκίδας του Σαββατοκύριακου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λένε οι πολίτες στο προσκήνιο:
«κύριο μειονέκτημα της Δημοτικής Αρχής είναι η αδυναμία της να συγκρουστεί με το παλιό κατεστημένο, με νοοτροπίες και λογικές. Δεν έχει τέτοια σκέψη, δεν θέλει αυτή την κατεύθυνση»
Δήμαρχε όσο έχεις ακόμα χρόνο κατάλαβέ το. Αυτή είναι η αλήθεια της πραγματικότητας και είναι αλήθεια ότι δείχνεις να μην θες να την καταλάβεις.
Αν δεν συγκρουστείς με το βρώμικο παρελθόν του Δήμου, θα βρωμίσεις και εσύ και ας μην είσαι βρώμικος.