Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

4 ελληνικές εταιρείες στις 110 κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις

Επιχειρήσεις που εφαρμόζουν καινοτόμες επιχειρηματικές πρακτικές και επιτυγχάνουν σημαντικά αποτελέσματα στον τομέα τους


4 ελληνικές εταιρείες στις 110 κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις

H RSM Ελλάδος, μέλος της RSM International ανακοίνωσε σήμερα τα αποτέλεσμα της δεύτερης φάσης του διαγωνισμού European Business Awards, κατά την οποία διακρίθηκαν οι 110 καλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης. Ανάμεσα στις 110 κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που έλαβαν τον τιμητικό τίτλο «Ruban d' Honneur» συγκαταλέγονται και 4 ελληνικές.   


Οι ελληνικές επιχειρήσεις που προκρίνονται στον τελικό και τα βραβεία που διεκδικούν:  Coffee Island  - The ELITE Award for Growth Strategy of the Year Megas Yeeros  - The Import/Export Award Pharma-Data  - The Award for Customer Focus BIKOΣ (ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ) -  The Business of the Year Award with Turnover of €26-150m  

Παράλληλα, συνεχίζεται μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου και η ψηφοφορία του κοινού η οποία θα αναδείξει τον National Public Champion, δηλαδή την εταιρία από τους National Champions της κάθε χώρας που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους. 

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας αυτής θα ανακοινωθούν στις 7 Μαρτίου και οι National Public Champions της κάθε χώρας θα παραμείνουν στην διαδικασία ψηφοφορίας η οποία θα συνεχιστεί πλέον σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ανάδειξη του European Public Champion. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του European Public Champion θα ανακοινωθούν στον τελικό τον Ιούνιο.   

Τα European Business Awards είναι τα μοναδικά επιχειρηματικά βραβεία που αναδεικνύουν την αριστεία και τις καλές πρακτικές των επιχειρήσεων της Ευρώπης. Επίσημος Patron των βραβείων είναι ο Karel de Gucht, Ευρωπαίος Επίτροπος Εμπορίου. Η RSM Ελλάδος επιλέγει και προσεγγίζει κάθε χρόνο κατόπιν έρευνας ένα συγκεκριμένο αριθμό ελληνικών επιχειρήσεων που εφαρμόζουν καινοτόμες επιχειρηματικές πρακτικές και επιτυγχάνουν σημαντικά αποτελέσματα στον τομέα τους, με σκοπό να τις ενθαρρύνει να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό και τις υποστηρίζει αφιλοκερδώς σε όλα τα στάδιά του. 

Στόχος αυτής της ενέργειας είναι η ανάδειξη και προβολή της ελληνικής επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη και στο εξωτερικό γενικότερα.   Η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από σημαντικούς Ευρωπαίους επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς και opinion leaders, ξεχώρισε τις 110 καλύτερες εταιρίες όχι μόνο για τις επιχειρηματικές τους διακρίσεις, αλλά και για το δυναμισμό, τη φιλοσοφία και την κουλτούρα τους. Οι εταιρίες αυτές εκλέχθηκαν με βάση ενός βίντεο το οποίο ετοίμασαν οι επιχειρήσεις και ανέβηκε μετέπειτα στην ιστοσελίδα των European Business Awards καθώς και των γραπτών απαντήσεων που έδωσαν στην πρώτη φάση του διαγωνισμού.   

Στην επόμενη και τελική φάση του διαγωνισμού η κριτική επιτροπή θα επιλέξει μέσω συνεντεύξεων που θα πραγματοποιηθούν στην Ολλανδία στα γραφεία της RSM, την καλύτερη ευρωπαϊκή επιχείρηση στην κάθε μία από τις έντεκα κατηγορίες, στις οποίες θα απονεμηθεί το European Business Award τον Ιούνιο του 2016 στο Gala απονομής που θα γίνει φέτος για πρώτη φορά στο Μιλάνο. 


Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: