Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΜΦΙΣΣΑ... Ν.Βενετσάνης: Επίκειται συνάντηση του Τ.Σ. με την κ. Ανδρεοπούλου


Ο πρόεδρος της Άμφισσας κ. Νίκος Βενετσάνης τοποθετείται σχετικά με το σχολιασμό που έγινε από την ΩτΦ ως προς τις παραιτήσεις μελών του ΤΑ Δελφών.

Ο σχολιασμός του κ. Βενετσάνη αφορά αναφορά της εφημερίδας μας στην κακή συνεργασία που έχει το Τοπικό Άμφισσας με την αρμόδια αντιδήμαρχο κ. Ανδρεοπούλου. Αναλυτικά σημειώνει:
 
1) Η ενημέρωση που αφορά το καθαρισμό της Άμφισσας από τις 20 Σεπτεμβρίου και έπειτα, έγινε από τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτριο Καραγιάννη προς τα μέλη του συμβουλίου της Δ.Κ Άμφισσας και όχι από τη διεύθυνση Περιβάλλοντος.
 
2) Τόσο προσωπικά, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου της Δ.Κ Άμφισσας, επιδιώκουμε τη συνεχή συνεργασία με όλους τους Αντιδημάρχους. Προβλήματα και εντάσεις είναι αναπόφευκτο να υπάρξουν και λογικό. Αξίζει όμως να τονίσω ότι με τη κ. Μαίρη Ανδρεοπούλου έχει ήδη εξομαλυνθεί η συνεργασία μας και έχει προγραμματιστεί συνάντηση παρουσία όχι μόνο δική μου αλλά όλων των συμβούλων της Δ.Κ Άμφισσας. Γεγονός που μαρτυρά την αμοιβαία διάθεση επικοινωνίας με στόχο τη καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων. Επομένως υπάρχει επικοινωνία.
 
3) Θέμα παραίτησης δεν υφίσταται σήμερα. Το αντίθετο μάλιστα, θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για τη βελτίωση όλων των θεμάτων που αφορούν τη Δ. Κ. Άμφισσας.
 
Σε κάθε νέα συνεργασία είναι λογικό να υπάρχουν κάποια προβλήματα. Απαιτείται όμως καλή πρόθεση από όλες τις πλευρές για να επιλύονται τα όποια προβλήματα και αυτή είμαι σίγουρος ότι υπάρχει.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγκλονιστική εξέλιξη.Μπράβο σας?? Δείξατε ωριμότητα. Ρε δε πάτε να πλυθείτε.