Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

"Λευκή νύχτα" διοργανώνει τον Οκτώβριο η Δ.Κ. Άμφισσας

 
 


Πρόκειται για πολιτιστικό δρώμενο που περιλαμβάνει ανοιχτά τα καταστήματα στην πόλη από τις 8 το βράδυ έως τις 12 τα μεσάνυχτα και θα λάβει χώρα το Σάββατο 17 Οκτωβρίου.
 
Παράλληλα, θα συνοδευτεί από εκπτώσεις, happenings και συναυλίες στην αγορά της Άμφισσας. Στόχος της δημοτικής Αρχής είναι η εκδήλωση να καθιερωθεί, εφ' όσον η πρώτη διοργάνωση στεφθεί από επιτυχία.
 
Η απόφαση της Δ.Κ. Άμφισσας βασίστηκε επί το πλείστον σε πρόταση του δημοτικού Συμβούλου Άρη Αγγελόπουλου, ο οποίος στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου ανέφερε:
"Η "Λευκή νύχτα" είναι ένα Πολιτιστικό δρώμενο, που ημερολογιακά θα ξεκινήσει μετά τις 15 Οκτωβρίου. Τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά από τις 20:00 ως 24:00, έχοντας έκπτωση των προϊόντων τους. Παράλληλα, στον δρόμο θα έχει πολλά happenings, όπως ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ κ.α. Ενώ σε κεντρικά σημεία θα γίνονται συναυλίες μέχρι αργά.
Το κόστος θα βαρύνει 50% το Επιμελητήριο και το άλλο 50% τον Δήμο. Το γεγονός ότι το κόστος είναι πολύ μικρό, πιστεύω ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί ο Δήμος. Αν ξεκινήσει και πάει καλά, θα το καθιερώσουμε κάθε χρόνο, ώστε να ζωντανεύουμε λίγο την πόλη μας σε δύσκολες εποχές".
 
Συνεχίζοντας τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Δελφών καλώντας το Σώμα να αποφασίσει σχετικά και πρότεινε ως ημερομηνία διεξαγωγής το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, κάτι που έγινε δεκτό από τα μέλη του τοπικού Συμβουλίου της Άμφισσας. Στην παρούσα απόφαση μειοψήφισαν οι δημοτικοί Σύμβουλοι Γ. Ιωσηφίδης και Α. Παπαδόπουλος με το αιτιολογικό ότι πλέον ζούμε όχι μόνον μαύρες νύχτες αλλά και μαύρες μέρες.
 
Η πρόταση έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία.

amfissaface.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: