Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΙΤΕΑ... ένα όνειρο 26 ετών έγινε πραγματικότητα !! - ΦΩΤΟ


ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΙΤΕΑΣ

Πριν λίγο ένα όνειρο 26 ετών έγινε πραγματικότητα !! Ένα πράγμα το οποίο για όλες τις πόλεις ήταν αυτονόητο για την δική μου αποτελούσε πολυτέλεια .
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το έργο για τα παιδιά της Ιτέας...Ευχαριστούμε τον δήμαρχο ΔΕΛΦΩΝ Θανασης Παναγιωτοπουλος τους αντιδημάρχους Antreas Pan και Nektarios Michos τον πρόεδρο ΤΕΝΤ Γουόρθ.
 Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε.....
 ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ







6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλω να σου χαλάσω το όνειρο φίλε. Όμως έγινε ένα έργο καταδικασμένο πολύ γρήγορα να καταστραφεί. Γιατί είμαι μοιραίο να καταστραφεί το ξύλινο παρκέ μόλις αρχίζει να στάζει το εντελώς κατασταμένο περιτίλιγμα του κλειστού της Ιτέας. Και αναρωτιέμαι ο Δήμαρχος θα έφτιαχνε στο σπίτι του παρκέ σε δωμάτιο που είχε κατεστραμενη οροφή και στάζει; Εδώ προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στην Ιτέα από την παντελή έλλειψη έργου γιατί σπαταλά έτσι το δημόσιο χρήμα; Τεράστιες ευθύνες έχουν βέβαια και οι υπηρεσίες του Δήμου που δέχτηκαν να προχωρήσουν τέτοιο έργο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ(ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΚΡΟΧΩΛΑ ΣΧΟΛΙΑ )ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΖΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ!! ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΛΑΙΝΗ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΥΛΙΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ ΝΕΡΟ.ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΛΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΟ(ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΟ,ΘΕΛΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ,ΚΑΣ ΚΛΠ).ΣΕ ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ....
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ(ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ)

Ανώνυμος είπε...

Άρε Ιτιούλα που κατάντησες!!!!!!!!! Από το ολότελα καλή και η «ΠΑΝΑΓΙΩΤΕΝΑ» . Να δούμε με τους επιδέσμους στην σκεπή και τα μπαλώματα στο πολύχρονο μπαλόνι σαν τραυματίας πολέμου, ποσό θα αντέξειτο έργο του « ΠΑΡΚΕ» που έπρεπε να είχε γίνει από την πρώτη μέρα που στήθηκε το μπαλόνι.
ΑΡΕ ΙΤΙΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ηστε αξιοι της τυχης σας εκει στην ιτεα. Δεν σας ευχαριστει τιποτα. Ντροπη σας.

Ανώνυμος είπε...

προς 1ο σχολιαστη : Ο Δημος Δελφων ειναι μια επιχειρηση με τζιρο το ετος 30.000.000 €. Εδωσε το 1/1000 του προυπολογισμου του για ενα εργο που αφορα περισσοτερα απο το 1/2 των παιδιων που διαμενουν στον Δημο. (Ιτεα, Γαλαξιδι, Δεσφινα). Θα μπορουσε με τα ιδια λεφτα να κανει μια μινι αναπλαση στη Κολοπετεινιτσα, στον Αθανασιο Διακο ή στη Σιγδιτσα. Εγω λεω ότι το κλειστο θα αντεξει 3 χρονια και η μικρη αναπλαση της Σιγδιτσας 13 χρονια. Ειλικρινα υπαρχει ανθρωπος που επιθυμει το δευτερο?
Δεν υπαρχει αυτος ο κοσμος που μενει σε αυτη την πολη...

Ανώνυμος είπε...

ΙΤΕΑ = ΚΟΜΠΛΕΞ. Ευτυχως 2 εως 3 !!! Τοσοι ειστε.