Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Πρωινή εν πλω ξενάγηση ζωντανά από τον ΓΑΛΑΞΙΑ FM 92.1 !!!


Η πρωινή εν πλω ξενάγηση θα γίνει από  την πολυτάλαντη Βιβή Μαρκάτου και θα αναμεταδοθεί ζωντανά από τον τοπικό ραδιοσταθμό
galaxias FM 92.1    !!!!


 
 


Από τα μέσα του 1994 εκπέμπει στο Νομό Φωκίδας με έδρα την Άμφισσα, ένας ραδιοφωνικός σταθμός Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ FM 92,1 STEREO.

Είναι ένας ραδιοφωνικός σταθμός γενικού προγράμματος O ΓΑΛΑΞΙΑΣ FM εκπέμπει καθημερινά σε εικοσιτετράωρο βάση, με στόχο την καλύτερη ψυχαγωγία και την πληρέστερη ενημέρωση .Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ FΜ με τη συμμετοχή και ουσιαστική συμπεριφορά στάση τοπικών πολιτιστικών συλλογών που εκπροσωπούν την τοπική κοινωνία καθώς φορέων και ενώσεων της πνευματικής και καλλιτεχνικής ζωής , προβάλλει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του που είναι η ανάδειξη διατήρηση και μετάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και των λαογραφικών μας παραδόσεων . Αποτελώντας ένα ελεύθερο βήμα πρόσβασης των πνευματικών ,κοινωνικών , και πολιτιστικών δυνάμεων, προβάλλει κάθε αναπτυξιακή πρωτοβουλία με στόχο να αναδειχθεί σε μια αστείρευτη τράπεζα της πλούσιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς .

O ΓΑΛΑΞIΑΣ FM είναι και μουσικός σταθμός που παρουσιάζει επιτυχίες από το παρελθόν και το παρόν . Οι μουσικές μας εκπομπές που σημειωτέον καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος του προγράμματος μας δίνουν έμφαση τόσο στο ελληνικό τραγούδι όσο και στο ξένο καλύπτοντας όλα τα είδη χρονικά και γεωγραφικά. Το σήμα μας σταθερό και ποιοτικά άψογο σε στερεοφωνική μετάδοση καλύπτει όλο το Νομό Φωκίδας και τον κορινθιακό κόλπο από την Κόρινθο έως την Πάτρα, καθώς και περιοχές των νόμων Βοιωτίας ,Φθιώτιδας , Κορινθίας ,και Αχαΐας . Εκπέμπουμε και διαδικτυακά (web radio) μέσω της ιστοσελίδας μας www.galaxiasfm.gr και του blog μας amfissanewz.blogspot.gr.

Στόχος του ΓΑΛΑΞΙΑΣ FM είναι να αγγίζει με τις εκπομπές του και την μουσική του όλες τις ηλικίες από τα παιδιά έως τις μεγαλύτερες ηλικίες. Αυτό είναι το πλεονέκτημα του ΓΑΛΑΞΙΑ FM απευθύνεται σε ένα φάσμα ακροατών ευρύτερο προσπαθώντας μέσα από μια υπεύθυνη και σωστή δουλειά στο ραδιόφωνο να συμβάλλει από τη δική του συχνότητα και τη δική του φωνή στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στον τόπο μας.

Έχουμε άριστο ψυχαγωγικό και ενημερωτικό πρόγραμμα με:

Την δημοσιογραφική εκπομπή ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ που επιμελείται και παρουσιάζει ο Χάρης Μαρκάτος κάθε μέρα εκτός Κυριακής από τις 11.00 μέχρι τις 12.00 το πρωί, την λαϊκή εκπομπή του Γιώργου 69 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 20:00 με 00:00, την λαϊκή/δημοτική εκπομπή του Χρήστου Σπηλιόπουλου «Μουσικό Πακέτο» κάθε Σάββατο και Κυριακή 20:00 με 22:00 και την εκπομπή «Μην το χάσεις» επιμελείται και παρουσιάζει η Λίλα Καλοσκάμη κάθε Τρίτη και Πέμπτη 13:00 με 15:00

Κάθε χρόνο διοργανώνουμε εκδηλώσεις (χοροεσπερίδες) με αναγνωρισμένους καλλιτέχνες και με μεγάλη επιτυχία που προέρχεται από την πολύχρονη εμπειρία μας σε αυτόν τον τομέα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το σχολιο μου παρακαλω να δημοσιευτει και να μην εποκτυπτετε - βαγγ.

Καρτερία είπε...

Όχι βαγγ. Δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε ένα σχόλιο που αποκαλεί κάποια πρόσωπα ψεύτες. Γράψτε επώνυμα το σχόλιο σας η κάποιο άρθρο και θα αναρτηθεί.

Ανώνυμος είπε...

βεβεα οταν ομως λενε ψευτες τους νεοδημοκρατες τα δημοσιευεις γιατι εισαι αριστερος....-βαγγ.