Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Κόμμα Βενιζέλου και επιστροφή Σαμαρά στην ΝΔ ενόψει εκλογών

im8338-11424262302
Μόνο το επίσημο βάπτισμα του πυρός δεν έχει έλθει για την ώρα.

Κατά τ΄ άλλα η «Αριστερή Πλατφόρμα» είναι η μόνη ουσιαστική, με άποψη και ουσία, αντιπολίτευση στη κυβέρνηση.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην υπόθεση των αεροδρομίων αντέδρασαν προσωπικά μόνο ο Σαμαράς και οι σκληροτράχοι του ISKRA.
O Mειμαράκης και η χαζοΝΔ ήταν απούσες. Το ίδιο και το ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ της Φώφης.

Αυτά τα δύο κόμματα δεν υπάρχουν ενώ το ΠΟΤΑΜΙ κάνει ότι μπορεί για να συγκυβερνήσει με τον Τσίπρα. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.
Η ανυπαρξία αντιπολίτευσης επέτρεψε στον Σαμαρά να κάνει αισθητή την παρουσία του και να ξεκινήσουν ήδη διεργασίες για την επιστροφή του στην ηγεσία του κόμματος.
Ο πρώην πρωθυπουργός το επόμενο διάστημα θα πυκνώνει τις παρεμβάσεις του καθώς αισθάνεται δικαιωμένος από τις εξελίξεις.

Αυτό αρχίζουν να το συνειδητοποιούν σιγά σιγά και οι ψηφοφόροι του κόμματος, όπως δείχνουν οι σχετικές μετρήσεις της κοινής γνώμης. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν πως πολύ σύντομα και σίγουρα πριν το τέλος του χρόνου Βενιζέλος και Σαμαράς θα επιστρέψουν δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας αναγνώριση του έργου που συντελέστηκε επί των ημερών τους.

Ο Βενιζέλος κατά πάσα πιθανότητα με νέο δικό του κόμμα. Σ΄αυτή την περίπτωση το Κόμμα Βενιζέλου θα μπορούσε να συγκεντρώσει ένα ποσοστό γύρω στο 10% εκτιμούν οι ερευνητές, οι οποίοι διαβλέπουν ραγδαία φθορά του ΣΥΡΙΖΑ.
Μια φθορά το μεγαλύτερο μέρος της οποίας θα έμενε στο σπίτι μια και την διεκδικεί ο Λαφαζάνης, το κόμμα του οποίου έχει μπει ήδη στις μετρήσεις και αγγίζει το 18-20%.

kourdistoportocali.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ..ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ???????????????????????