Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Το Σάββατο 29 Αυγούστου ο τραγουδοποιός Josep Tero από τις ακτές της Καταλονίας στην Ιτέα με την Κινηματογραφική Λέσχη!









Στις 29 Αυγούστου στην μαρίνα της Ιτέας, κάτω από την πανσέληνο, η Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας παρουσιάζει τον εξαίρετο Καταλανό τραγουδοποιό Josep Tero σε μια συναυλία με τραγούδια από τη Μεσόγειο, μια θάλασσα που ενώνει τους λαούς.

Μαζί μας και ο Καταλανός Eusebi Ayensa, καθηγητής αρχαίων και Νέων Ελληνικών στο Πανεπιστήμιο της Χερόνα.

Ένα δείγμα της παρουσίας του Josep Tero μπορείτε να απολαύσετε στην παρακάτω διεύθυνση:




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ Η ΣΕΖΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΞΕΖΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΕΦΥΓΑΝ .
ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ..........
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝ. ΛΕΣΧΗ .
ΔΕΝ ΠΗΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ Ο ΑΥΓΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΑΔΡΙΝΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

επιτελους θα δουμε και κατι διαφορετικο απο τα κ*λ*μπαρα και τα σκυλαδικα της παραλιας..........

Ανώνυμος είπε...

Χαααχαχα εμεις θα δουμε κατι διαφορετικο ναιιι..... αυτα τα "καλα" παιδιά που πανε στα κ*λ*μπαρα οποσ λες σιγα μην πατησουν το ποδι τους!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας μας έχει δικαίωμα να διασκεδάζει όπως επιθυμεί ποιοι είστε εσείς που κρίνετε σύμφωνα με τα δικά σας γούστα την ίδια στιγμή που τα τέκνα σας είναι θαμώνες των καταστημάτων της παραλιας.Αντε τραβάτε να δείτε αυτόν τον σπουδαίο καλλιτεχνη και αφήστε την νεολαία ήσυχη αρκετό κακό της έχετε κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα κ@λ@μπαρα όπως τα αποκαλείς δίνουν μεροκάματα και κοινουν την οικονομία της πόλης ανεγκεφαλε. Εσύ για πεσμας τι παράγεις εκτός απο υποκουλτούρα που είναι εμφανές;