Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Στο Γαλαξίδι η νέα διαφήμιση της COSMOTE


Τώρα τελευταία όλο και περισσότερες διαφημιστικές εταιρείες επιλέγουν τον τόπο μας για να προβάλουν τα προϊόντα τους. Μετά την Elite, τον Υφαντή, παλαιοτέρα τη Lays, ήρθε η σειρά της Cosmote αυτή την φορά  που προβάλλει το Γαλαξίδι και τα αλευρομουντζουρώματα!
Κάτι ευλογημένο έχει τούτος ο τόπος. Ας τον προστατέψουμε και να τον προβάλουμε, πρώτα οι Αρχές μιας και έταξαν και μετά όλοι εμείς!

Δείτε παλαιότερες διαφημίσεις ΕΔΩ και ΕΔΩ
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ηρθαν για μια δυο μερες και απο'δω παν και οι αλλοι και με αυτο σωθηκατε και θεωρειστε ευλογημενος τοπος.και πως το εννοειτε να τον προστατεψετε οταν χρεωνετε 3.50 ευρω εναν καφε της κακιας ωρας την στιγμη που τα περισσοτερα σ/κ ψαχνετε τους πελατες με τα δικαννα μην πουμε για τις καθημερινες τρεις χωρις τον κουκο παει εφυγε και αυτος,οσο για τις Αρχες.... δεν το ξερετε οτι το ταξιμο δεν χαλαει σπιτια,τωρα για την προβολη θα σας πω την εξης παροιμια και βαλτε την καλα στο μυαλο σας και η καθοδικη πορεια σας να σας γινει μαθημα ''η φθηνια τρωει τον παρα''.

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΧΕΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

γαλαξιδι και δελφοι εχουν περασει προ πολλου στο περιθωριο γιατι πολυ απλα οπως ειπε ο φιλος μας πιο πανω η ιτεα ειναι πολη οχι χωριο