Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Η οσμή των σκανδάλων για τα εξοπλιστικά προγράμματα έφτασε και στη Φωκίδα


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η οσμή των σκανδάλων για τα εξοπλιστικά προγράμματα έφτασε και στη Φωκίδα

   Οι προμήθειες εκατομμυρίων ευρώ που έπεφταν και πέφτουν βροχή σε όσους επηρεάζουν και αποφασίζουν για τα θέματα των εξοπλισμών, όταν τα εισοδήματα των απλών ανθρώπων τείνουν να μηδενιστούν,  ζαλίζουν με τα πολλά μηδενικά τους και  αποδεικνύουν περίτρανα ότι το πολιτικό σύστημα που κυριάρχησε στη χώρα μας στη μεταπολίτευση με  εναλλαγή ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην διακυβέρνηση της χώρας μας, παρήγαγε, τροφοδότησε και συντήρησε όλα αυτά τα εκφυλιστικά φαινόμενα.
   Για τον τέως Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ.Ι.Ράμμο που ,σύμφωνα με την  ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "ΤΟ ΒΗΜΑ" ,περιλαμβάνεται ανάμεσα στα πρόσωπα που ενέχονται σε κατηγορίες για παθητική δωροδοκία και ξέπλυμα "βρώμικου" χρήματος στην υπόθεση Καρατζαφέρη-Super Puma, το λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη η οποία και θα αποφανθεί.
   Εφόσον αληθεύουν τα δημοσιεύματα για παλιές πολιτικές του φιλίες με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, αυτοί που τον επέλεξαν και οι τοπικοί παράγοντες των μνημονιακών κομμάτων της συγκυβέρνησης που τον στήριξαν, φέρουν ακέραιες τις πολιτικές ευθύνες της επιλογής τους.
   Όμως η διαπλοκή του πολιτικού προσωπικού που μας κυβέρνησε όλα αυτά τα χρόνια με την οικονομική και όχι μόνο εξουσία είναι υπαρκτό γεγονός.
   Ωστόσο οι ευθύνες στο πολιτικό σύστημα και στο πολιτικό προσωπικό ένας τρόπος υπάρχει πλέον να αποδοθούν : Να μας αδειάσουν την γωνιά.
    Η αυριανή κυβέρνηση της Αριστεράς δεν έχει παρά να κρατήσει τη ρομφαία της κάθαρσης και να επανασυστήσει τη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών εισάγοντας πλήρη διαφάνεια παντού.
                                                                                                   ΑΜΦΙΣΣΑ 17-11-2014

 

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΘΥΞΙΑ ΚΑΤΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΙΔΙΑ ΕΤΑΖΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΟΠΟΤΕ ΕΣΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ[ΘΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΘΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ-ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ Κ.Λ.Π.]