Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ιτέα… “Φάντασμα” στους δρόμους της πόλης μας! Διαβάστε τι κάνει!

 
Είναι ύπουλο και ζημιάρικο. Δολοπλόκο, πονηρό και το χαρακτηρίζει η τσιγκουνιά! Κυκλοφορεί στο σκοτάδι και συχνάζει σε κολώνες και καφάο της ΔΕΗ του ΟΤΕ αλλά και σε πινάκες ανακοινώσεων! Μοναδικός του σκοπός είναι να καταστρέφει τα ενοικιαστήρια που αναρτούν ιδιοκτήτες ακίνητων. Μάλλον και το “φάντασμα” διαθέτει ακίνητο ή ακίνητα για ενοικίαση και πολεμά με τον τρόπο αυτό τους ανταγωνιστές του. Φυσικά δεν μπορεί να ισχυριστεί πως το κάνει για τον καλλωπισμό της πόλης αν το τσιμπήσουν, γιατί θα μπορούσε να προβεί στη κίνηση αυτή την ημέρα!
Τον μεταμεσονύκτιο επισκέπτη τον “έπιασε” η κρίση, αλλά η κρίση μας έχει επηρεάσει όλους και φανταστείτε να έχουμε στην Ιτέα ομάδα  από ghostbusters και να γίνει της… κακομοίρας!
Ο υποψήφιος ενοικιαστής δεν θα περιοριστεί μόνο στα ενοικιαστήρια μιας και υπάρχουν και αγγελίες, μεσιτικά γραφεία, αλλά και αρκετοί γνωστοί που βοηθούν σε τέτοιες περιπτώσεις!
Τις παραπάνω πληροφορίες μας τις έστειλε αναγνώστης και καλό θα ήταν τέτοιες ενέργειες να αποφεύγονται.
 
 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


ΠΙΛΑΛΑΩ-ΠΙΛΑΛΑ

Πιλαλάω=τρέχω.Παλιά λέξη ,που συναντούμε σε διάφορα μέρη της Ελλάδος και σημαίνει ότι τρέχω χωρίς τερματισμό,είτε για δουλειές,είτε χωρίς προορισμό ή χωρίς να βρίσκω ανταπόκριση.Κινούμαι αενάως.Πολύ γνωστή και η παραγόμενη λέξη πιλάλα=τρεχαλητό.Συνήθως λέμε έτσι το τρέξιμο με τα πόδια.Η λέξη έχει και μια νοηματική φόρτιση κόπωσης , απόγνωσης και αγωνίας ότι δεν προλαβαίνω.-

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕ, ΣΙΓΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ...
ΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΙΩΣΕΙ ΚΡΙΣΗ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΖΗΤΑΝ 300 ΕΥΡΩ ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ... ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΜΕ 250 ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΤΡΙΑΡΙ. ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΣΟΙ ΙΤΙΩΤΕΣ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ {κατα το Κατω Παρταλι} ΑΡΑΧΩΒΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΙΣ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ 200 ΕΥΡΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΛΟΓΟ ΚΡΙΣΗΣ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή καθετί "άυπνος"?

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΤΗΝ ΛΑΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΗ ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΞΑΝΑΘΡΕ ΣΤΟ ΜΩΛΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΕΨΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ.