Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΙΤΕΑ...Ξεκινά αύριο το 1ο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδος


Σε παλιές γνωστές και πολυαγαπημένες Ακροπολικές διαδρομές θα κινηθεί το 1ο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδος που διοργανώνεται από το Α.Σ.Μ.Α. το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου.
 
Ο αγώνας, που θα έχει επίκεντρο την Ιτέα, αποτελεί τον τέταρτο γύρο του Πανελληνίου πρωταθλήματος και παράλληλα το δεύτερο και τρίτο γύρο του Κυπέλλου Χώματος. Κάθε σκέλος αποτελεί ξεχωριστό αγώνα για τα πληρώματα που θα ακολουθήσουν το Κύπελλο Χώματος.

Η πανηγυρική εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 28 Ιουνίου στην προβλήτα της Ιτέας, ενώ το κυρίως μενού ξεκινάει την Κυριακή το πρωί με την τέλεση 4 ειδικών διαδρομών. Συγκεκριμένα, τα πληρώματα θα κάνουν δύο περάσματα από τους Βωξίτες (Καρούτες-Προσήλιο) (09.43' και 12.59΄) και από το Δροσοχώρι (10.41΄και 13.57΄).
 
Το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδος είναι ο τελευταίος χωμάτινος πρωταθληματικός αγώνας και έτσι αρκετοί οδηγοί, λάτρεις της χωμάτινης επιφάνειας θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να συλλέξουν πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια. Μην ξεχνάμε πως η μάχη του τίτλου έχει ανάψει μετά το Ολυμπιακό Ράλλυ, καθώς μόλις 3 βαθμοί χωρίζουν τους επικεφαλείς Λάμπρο Κύρκο-Γιώργο Πολυζώη από τους τρίτους Γρηγόρη Νιώρα-Κώστα Κακαλή. Ενδιάμεσα και μόλις δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή βρίσκονται οι Γιώργος Φιλιππίδης-Δημήτρης Σαΐνης . Αντιλαμβάνεται κανείς πως ο αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.
 
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από τις 10 έως τις 20 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: