Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Φωκίδα: Παραβλέπουν τον ΚΟΚ...


Δεκάδες φορτηγά, ανηφορίζουν κάθε μέρα από την Ιτέα προς την Δεσφίνα, μεταφέροντας βωξίτη. Παρόλο που ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας προβλέπει τα φορτηγά που μεταφέρουν τέτοια υλικά να είναι σκεπασμένα κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Όπως μας έγραψε ο αναγνώστης του zougla.gr, Κώστας Α. ο οποίος μας έστειλε και την σχετική φωτογραφία, οι πινακίδες κυκλοφορίας έχουν τόση λάσπη επάνω, που είναι αδύνατο να τις διαβάσεις.
 
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΩΣΤΑ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΟΣ.ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΩΡΕΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ???

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, Ο ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΝΕΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΟΣΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ; ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΥΦΤΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ, ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Για σταθήτε βρε πολύξεροι σχολιαστές. Το σκέπαστρο στην καρότσα του φορτηγού είναι ευθύνη και μόνο ευθύνη του οδηγού. Επειδή γνωρίζω το φορτηγό της φωτογραφίας, είναι ιδιώτη και όχι εταιρίας, την ευθυνη την έχει ο ιδιοκτήτης. Οι περισότεροι αν και έχουν το σκέπαστρο, όταν μεταφέρουν βωξίτη βαριούνται να τον απλώσουν. Αυτούς πρέπει να κυνηγήσει η τροχαία.