Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ… Θα γίνει ή όχι Γεν. Γραμματέας του Δήμου η κα Λαΐνη;


Δεν έχει ιδέα η κ. Λαΐνη για τις θέσεις που κυκλοφορεί ότι τις έχουν τάξει
Έχουν οργιάσει οι φήμες ότι η κ. Γιώτα Λαΐνη θα αναλάβει με τη νέα Δημοτική Αρχή Γενική Γραμματέας του δήμου και μάλιστα συζητιέται ότι πρόκειται για συμφωνία που έγινε μεταξύ τύρου και αχλαδίου, ένα βράδυ στην Ιτέα, λίγο πρίν τη δεύτερη Κυριακή. Βέβαια, το σενάριο αυτό πάσχει, καθώς κανείς δεν είχε λόγο να πάει προκλητικά σε δημόσιο χώρο να κάνει τέτοιες συμφωνίες, μέσα στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου.
Από το περιβάλλον της κ. Λαΐνη διαψεύδονται κατηγορηματικά τα περί δείπνου και υποστηρίζεται ότι κάτι τέτοιο δεν έχει καμιά βάση. Αναφορικά δε με τη θέση Γενικού Γραμματέα η κ. Λαΐνη υποστηρίζει: «Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση από το νέο Δήμαρχο. Δεν ξέρω τι συζητιέται έξω… ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει».
Πάντως η ιδέα να μπει στη θέση αυτή η κ. Λαΐνη δεν είναι καθόλου κακή, αφού έχει τις γνώσεις, την εμπειρία και την ικανότητα να ανταποκριθεί με επάρκεια στη θέση αυτή. Αν σκεφτούμε δε ότι οι νεοεκλεγέντες τοπικοί μας άρχοντες στο σύνολό τους δεν έχουν εμπειρία ή δεν έχουν μεγάλη εμπειρία, γίνεται ακόμη πιο δελεαστική η ιδέα να μπει ένας άνθρωπος σαν την κ. Λαΐνη.
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Η απάντηση τον Σεπτέμβριο!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΥΡ-ΗΛΙΑΣ???

Ανώνυμος είπε...

Φτιάχνουμε ένα παραμύθι, το κάνουμε φήμη, ρωτάμε τον ενδιαφερόμενο και αμφισβητούμε την απάντησή του με μια γενικόλογη φράση!
Γατάκια!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Για την ΩΡΑ της ΦΩΚΙΔΑΣ λεω:

η εκφραση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ " μεταξυ τύρου και αχλαδιού "
ΕΙΝΑΙ " μεταξυ τυρού και αχλαδιού"

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΟΝΟΣ ΠΑΕΙ στο "ΡΟΥ"

εχει σημασια λοιπον που θα τον βαλης ( τον τόνο )!!!

Για την ιστορια Τύρος ηταν αρχαια πολις του Λιβανου που κτισθηκε απο τους κατοικους της Σιδώνας

Αρμαγεδδων

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΟΤΙ ΟΟΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ???Ο ΠΑΠΑΛΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ.ΝΟΜΙΖΩ???!!ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΑΛΙΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ????

ΙΤΙΩΤΙΣΣΑ.-

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΑΛΙΟ;Νέο ο Παπαλάιος;;;;Καλό και αυτό.Έδειξε άλλωστε τι έφτιαξε τόσα χρόνια που ήταν Δήμαρχος όταν τα λεφτά έρρεαν και όποιος προσπαθούσε έπαιρνε πόρους ευρωπαικούς και μη και έκανε έργα.Άρα σίγουρα κάνει για τη θέση.

Ανώνυμος είπε...

Να δόσει την θέση στον Παπαλάιο που είναι παλιός, αλλά να φύγει κάθε τι παλιό από μέσα??????????????
Το χάνω... το χάνω....

Ανώνυμος είπε...

ιδεουλαν δεν εχει. θαλασσα τα εχει κανει. είχε αρμοδιότητες και τα θαλασσεσε τελείως.
οι συμφωνιες όμως συμφωνίες , μην χασει και ο κυρο Ηλίας τη θέση διπλα στη σύζυγο. οργιαζαν οι εργολάβοι επί ημερών ΤΥΔΚ , να ξαναρχίσουν τα γέντια.
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ.

ΑΜΦΙΣΣΙΩΤΗΣ είπε...

ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΛΑΙΟΣ?ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ?ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΝΕΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ?ΒΟΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΙΑΝΑΡΑ Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ??