Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Δίκη για την πυρκαγιά του ελαιώνα της Άμφισσας. Χωρίς στήριξη από τους αιρετούς οι αγρότες!


Βρε μαύρο και πάλι μαύρο στον Περγαντά
Βρε ουστ από εδώ που μας θυμούνται κάθε τέσσερα χρόνια οι πολιτικά απάτες…
Μιλάω φυσικά για τον περιφερειάρχη «Φθιώτιδας και λίγο Βοιωτίας» , τον κο Κλέαρχο Περγαντά που για μια ακόμη φορά , σε ένα μεγάλο πρόβλημα της Φωκίδας, δεν καταδέχτηκε να μας επισκεφτεί. Φυσικά μιλάμε για την καταστροφική πυρκαγιά στον Ελαιώνα της Άμφισσας και την προκλητική αδιαφορία που έδειξε στους αγρότες της περιοχής .
Αλλά δεν πειράζει! Εκλογές έρχονται και η αίσθηση μου είναι ότι όπως μαύρισε από το κάψιμο ο Ελαιώνας έτσι και οι καλλιεργητές θα του γυρίσουν την πλάτη και θα τον μαυρίσουν κανονικότατα …. Ε, είπαμε!!! Γιατί ακόμη και ο Μυρογιαλούρος όταν κατάλαβε τις ευθύνες του παραιτήθηκε. Αυτός δεν καταδέχτηκε ούτε καν να μας κάνει την τιμή με μια του επίσκεψη, έτσι για τα μάτια του κόσμου.
Οι άλλοι που ήταν;;;
Εντάξει , ο περιφερειάρχης Περγαντάς δεν εμφανίστικε καθόλου και απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι έχει γράψει το νομό μας στα παλαιά του υποδήματα.
Η βουλευτής Φωκίδας κα Ασπασία Μανδρέκα δεν θα έπρεπε να είναι παρούσα, μιας και είναι και δικηγόρος;; Η Αντιπεριφερειάρχης κα Γαζή που ήταν εξαφανισμένη;;; Ο δήμαρχος Δελφών κ. Νίκος Φουσέκης γιατί δεν εμφανίστηκε;;;
Που ήταν χτες όλοι αυτοί που τους χρειαζόταν οι αγρότες ; Άφαντοι, άφαντοι, άφαντοι., Καλά μας είπαν κάποιοι αγρότες ότι πολύ απλά κρύβονται για να μην εισπράξουν το θυμό για τις τεράστιες ευθύνες τους…
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: