Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΥΙΖ... Πόσες ώρες έχει διδάξει ο "δικός μας" Μπάμπης Κόκκινος;

Xaralampos-Kokkinos
Απορίες για τον Πρόεδρο της ΔΟΕ...
Είναι ο... σταρ των ημερών , αφού όποιο κανάλι και να ανοίξεις είναι πρώτη μούρη και μιλάει για κινητοποιήσεις και αγώνες για τους δασκάλους. Ο λόγος για τον γαλάζιο συνδικαλιστή και νυν πρόεδρο της ΔΟΕ, Χαράλαμπο Κόκκινο, ο οποίος υπερασπίζεται όπως λέει, το επάγγελμα του δασκάλου.
Ένα πουλάκι πάντως μας σφύριξε πως ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής, δεν έχει πατήσει ποτέ σε αίθουσα διδασκαλίας, όπως και οι όμοιοι του. Πως υπερασπίζεται τώρα ένα επάγγελμα που δεν έχει ασκήσει ποτε, είναι ένα ερώτημα. Εμείς πάντως δεν πιστεύουσε σε καμία περίπτωση τέτοιες... κακοήθειες.
Οι πραγματικοί αγώνες ενός δασκάλου, πρέπει να ξέρει ο κ.Κόκκινος δίνονται μέσα στις αίθουσες, εκεί που τα παιδιά μαθαίνουν γράμματα...
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μην έχει περάσει από τις σχολικές αίθουσες, έχει περάσει όμως από τις αίθουσες των δικαστηρίων! Δύο καταδίκες έχει στην πλάτη του για παραβάσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου:
http://www.dimokratiki.gr/article.asp?articleID=14855&catID=18&pubID=1#.UjLPVz9DshZ
http://www.cyclades24.gr/index.php/notio-aigaio/item/3902-dikastikh-kampana-gia-ton-xaralampo-kokkino

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να εχει περασει πανω κατω τις ιδιες ωρες, μερες, μηνες καιχρονια που εχουν περασει κι ολοι οι υπολοιποι κοπριτες που το πεζουν συνδικαληστες δεν δουλευουν ποτε και πληρωνονται και με ολα τα επιδοματα οπως υπερωριες, ταξιδια, νυκτερινα κ.λ.π. και των υπολοιπων κομματων ! Εδω δεν δουλευουν και κλεινουν λιμανια για να μην δουλεψουν κι αυτοι που θελουν ! Αν θελουν να ειναι συνδικαληστες πρωτα στην δουλεια 8ωρο και μετα στον ελευθερο χρονο τους στο συνδικαλισμο ! Αλλιως στην συνηδηση {καιμετα τις αποκαλυψεις το τι γινοταν ειδικα επι ΠΑΣΟΚ } του κοσμου εχουν περασει ως ΣΘΝΔΙΚΑ--ΛΗΣΤΕΣ !!!