Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΛΑ.Ο.Σ. ΦΩΚΙΔΑΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΦΩKΙΔΟΣ

 'Άμφισσα 5  Σεπτεμβρίου 2013
Αρ.Πρ.: 33
                                                                             Προς:  Μ.Μ.Ε.
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Οι απολύσεις ξεκίνησαν στο τέλος του 2012 . Συνεχίζονται σήμερα με την ΛΑΡΚΟ, την ΕΑΣ, την ΕΛΒΟ αποδεικνύοντας το πόσο οι αχρείοι πολιτικάντηδες της σημερινής βουλής , όλων των αποχρώσεων κορόιδευαν τους Έλληνες εργαζόμενους , τον Ελληνικό λαό.
Θα υπάρξει και συνέχεια . Σταματήστε να τους ακούτε , σταματήστε να τους πιστεύετε . Έως το 2015 θα φύγουν 200.000 δημόσιοι υπάλληλοι.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. το επαναλαμβάνει συνεχώς Αυτή η κυβέρνηση υλοποιεί το μνημόνιο που έχει υπογράψει , εκτελεί χωρίς καμία αντίρρηση τις εντολές της τρόικα και δεν λαμβάνει υπ όψη κανενός είδους διαμαρτυρία , αγνοεί τελείως τις θέσεις και την θέληση του Ελληνικού λαού.
Αυτοί που μας κυβερνούν εάν δεν είναι προδότες και πουλημένοι είναι ανίκανοι και άχρηστοι , πάντως σε κάθε περίπτωση άκρως επικίνδυνοι.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. το επαναλαμβάνει κάθε μέρα, σε κάθε περίπτωση, η μόνη λύση για να σταματήσει ο κατήφορος είναι να φύγει αυτή η κυβέρνηση. Φαίνεται όμως ότι έχουμε μια βουλή με 7 ανίκανα κόμματα και 300 άτολμους βουλευτές. Όταν στην επόμενη βουλή θα είναι παρών και ΛΑ.Ο.Σ. τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά και τότε ο Ελληνικός λαός θα ανασάνει και τότε θα ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες για να υποδεχθούν το σημερινό κατεστημένο. Οι πόρτες των φυλακών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: