Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Μετά τις σαγιονάρες, ξέμεινε από τζάκετ και πουλόβερ ο Ελληνικός Στρατός


Όπως φαίνεται, όσο χειροτερεύει η οικονομική κρίση, αυξάνονται και τα (απλά) καθημερινά προβλήματα εντός των στρατοπέδων.

Οι χειρότερες εκπλήξεις είναι για τους νεοσύλλεκτους, καθώς, τώρα που τελειώνουν τα αποθέματα θα αναγκαστούν να κυκλοφορούν όχι μόνο ξυπόλυτοι (κάντε κλικ εδω για να διαβάσετε για την έλλεψη στις σαγιονάρες) αλλά και - σύμφωνα με πηγές - ημίγυμνοι!

Όπως αναφέρουν πηγές, στις τελευταίες δύο σειρές κατάταξης δεν έχει γίνει χορήγηση πουλόβερ και τζάκετ επειδή... δεν υπήρχαν διαθέσιμα! Τα αποθέματα, δηλαδή, τελείωσαν!

Σαφώς αυτό δημιουργεί ανησυχία, γιατί τώρα μπορεί να είναι καλοκαίρι, αλλαά ο χειμώνας έρχεται και τότε το θέμα του ρουχισμού θα λάβει προφανώς μεγαλύτερες διαστάσεις.
Εκτός τούτου αξίζει να σημειώσουμε ότι επειδή υπάρχουν αυτές οι "ελλείψεις", οι οικογένειες των φαντάρων θα αναγκαστούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους (κανένας γονέας δεν θέλει το παιδί του να είναι ξυπόλυτο και χωρίς τον απαραίτητο ρουχισμό) και εδώ είναι που θέτουμε το εξής ερώτημα: Είναι δυνατόν σε αυτό το οικονομικό κλίμα να αναγκάζονται οι οικογένειες να πληρώνουν για τον στρατιωτικό ρουχισμό των παιδιών τους;

(Ευτυχώς τώρα φαίνεται να έχει "λυθεί" το θέμα της σαγιονάρας (κάντε κλικ εδω) μετά απο το δημοσίευμα του OnAlert, ωστόσο για τα υπόλοιπα φαίνεται οτι ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς... ας δούμε τι θα γίνει!)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: