Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Πατέρα τα'μαθες τα νέα; Δόξασα το όνομά σου, σκόνη και θρύψαλα έκανα την Ελλάδα ! Τώρα πατέρα μπορείς να κοιμηθείς ήσυχος...


Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα;
Γιατί τα κατάφερα, πήρα εκδίκηση για το χωρισμό της λατρευτής μου μανούλας Μάργκαρετ !
Τώρα οι βρωμοέλληνες τρέχουν και δε φτάνουν... Ληγμένα θα τρώνε μια ζωή για να μάθουν, κι αυτά που πετάμε εμείς οι έχοντες στα σκουπίδια.
Το σχέδιο που ανέλαβα πέτυχε, η χώρα ξεπουλήθηκε, ο λαός εξαθλιώθηκε... υποδουλώθηκε κι εμείς η οικογένειά μας πατέρα έγινε πάμπλουτη! Τώρα πια δε χρειάζεται να δουλέψουμε ποτέ, εξασφάλισα το μέλλον των παιδιών μου και για πολλές γενιές μας...τώρα μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος .
Τώρα μπορείς να είσαι πολύ υπερήφανος για μένα πατέρα, φάνηκα πολύ πιο έξυπνος απ' ότι έδειχνα... Η οικογένεια Παπανδρέου θα μείνει για πάντα στην ιστορία, κανείς και ποτέ δεν θα μας ξεχάσει να είσαι σίγουρος γι' αυτό πατέρα!
Προς όφελος των απανταχού κερδοσκόπων.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΗ,ΚΑΙ ΤΖΕΦΡΥ ΤΣΑΝΤ ΜΙΝΕΙΚΟ.ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ !!! ΖΗΤΩ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!! ΖΗΤΩ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ !!! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ , ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ , ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ κ.λ.π. ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ {ορκισμενος υπηκοος της} ΑΠ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΡΟΚΑΝΑΤΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΑΡΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΨΙΑ: ΣΥΝΤΓΡΟΦΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ, ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΧΡΕΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ 20ης ΓΕΝΕΑΣ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΜΕ, ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ, ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ Ν ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΨΩΜΙ !!! ΖΗΤΩ ΜΑΣ , ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΖΗΤΩ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΜΑΣ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ, ΚΑΛΥΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ {βλεπε Φωτοπουλο κ.λ.π.] ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΧΟΛΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΟΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥΣ !!!